Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 07/01/2019

Άτομο με εύθραυστη ψυχική υγεία που είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στο "Θριάσιο" λόγω σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, είναι ο ηλικίας 60 ετών "πιστολέρο" που αναστάτωσε την αστυνομία και τη γειτονιά του, όταν πυροβόλησε εντός του διαμερίσματος που διαμένει στην οδό Αιόλου στον Άγιο Δημήτριο.

Ο άνδρας συνελήφθη από άνδρες των ΕΚΑΜ, μετά από επιχείρηση στο σπίτι του, στις 12 και 10 το βράδυ της Κυριακής. Προηγουμένως, είχε βγει στο μπαλκόνι και απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στο κενό ή να αυτοπυροβοληθεί.

Το 2016 ο άνδρας, είχε απειλήσει να σκοτώσει μια ανιψιά του με μαχαίρι και είχε νοσηλευτεί για μικρό διάστημα στο "Θριάσιο". Όλα ξεκίνησαν στις 12:45 το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο "πιστολέρο" πυροβόλησε μια φορά εντός του διαμερίσματός του και άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία.

Αρχικά οι αστυνομικοί του ζήτησαν να παραδοθεί, με τη γυναίκα του να του ζητάει μέσω μεγαφωνικής περιπολικού της Αμέσου Δράσεως, να συνεργαστεί με τις Αρχές. Η ώρα περνούσε με τον 60χρονο να ταμπουρώνεται στο σπίτι.

Στις 23:40 το βράδυ στο σπίτι μπήκαν άνδρες της ΕΚΑΜ με τον άνδρα να βγαίνει στο μπαλκόνι. Αφού οι προσπάθειες του διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ δεν έβρισκαν αντίκρισμα, οι άνδρες της ειδικής καταστατικής αντιτρομοκρατικής μονάδας ανέλαβαν τον έλεγχο της υπόθεσης, καταφέρνοντας να συλλάβουν τον άνδρα.

του Μιχάλη Τεζάρη

Πηγή:  newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis