Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 20/01/2017

Η ενημέρωση που ακολουθεί αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΝΑ Θεσσαλονίκης

 

Σε μια από τις πιο δύσκολες συναισθηματικά και συνδικαλιστικά, συνεδριάσεις  Διοικητικού Συμβουλίου που έχουμε παρευρεθεί, η οποία κράτησε τουλάχιστον 2 ώρες και περιείχε αντιδικίες & αντεγκλήσεις μεταξύ των μελών, παρουσία και του εκλεγμένου Αντιπροσώπου της στη ΠΟΑΣΥ, κ. Ιωάννη Πεχλιβανάκη, η πλειοψηφία αποφάσισε υπέρ του εκλεγμένου συνδικαλιστή, απορρίπτοντας το αίτημα της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα,

α] στο ερώτημα για εφαρμογή της διαδικασίας κλήσης του εκλεγμένου Αντιπροσώπου, για παροχή εξηγήσεων, η πλειοψηφία με 7-4 αποφάσισε να ΜΗΝ κληθεί,

β] στο ερώτημα να τεθεί σε ψηφοφορία ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου, να παρέχει η Ένωση Θεσσαλονίκης νομική κάλυψη υπέρ του συνδικαλιστή για το θέμα, η πλειοψηφία αποφάσισε με 6-4 NA ΤΕΘΕΙ σε ψηφοφορία και

γ] στο ερώτημα να παρέχει νομική κάλυψη στον εκλεγμένο Αντιπρόσωπο η Ένωση Θεσσαλονίκης έναντι σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια σε βάρος του από την Πανελλήνια Ομοσπονδία, η πλειοψηφία με 6-4 αποφάσισε ΝΑΙ να παρέχει.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των συναδέλφων, σας ενημερώνουμε ότι η ΕΝΑ Θεσσαλονίκης, υποστήριξε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. σθεναρά τον εκλεγμένο Αντιπρόσωπο της Ένωσης Θεσσαλονίκης, πάντα στα πλαίσια της συναδελφικότητας και του υγιή συνδικαλισμού, προσηλωμένου στις Δημοκρατικές αξίες και ιδεώδη.

Ευελπιστούμε ότι δεν θα ασχοληθούμε ξανά με αυτό το ζήτημα, γιατί υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα που μας απασχολούν!

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis