Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:48 | 23/05/2018

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Ένωση Αστυνομικών Πειραιά:

Η πρωτοφανής, άδικη και αντισυναδελφική μηνυτήρια αναφορά Αξιωματικού και Διοικητή Τμήματος Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, κατά του Προέδρου και της Γενικής Γραμματέως του Σωματείου, ενδεικνύει ότι ακόμη στην Ελληνική Αστυνομία υπάρχουν διοικούντες που θεωρούν τους εργαζόμενους αστυνομικούς αναλώσιμο είδος κατάτο δοκούν.

Αντί να κάνουν με μεγάλη σπουδή την αυτοκριτική τους, “επιτίθενται” άδικα και αυταρχικά ακυρώνοντας “εν τοις πράγμασιν” ότι έχει καταφέρει μετά από δεκαετίες αγώνων ομάχιμος συνδικαλισμός. Έτσι επιχειρούν αντί να αναδείξουν τα μύρια προβλήματα, να τα μετακυλίσουν στο Αστυνομικό Προσωπικό με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Επειδή όλα πλέον έχουντα όρια τους το Δ.Σ. της Ένωσής μας με την αρωγή της Π.Ο.ΑΣ.Υ., θα εξετάσει όλους τους πιθανούς τρόπους αντίδρασης, κάτι για το οποίο ούτως ή άλλως έχουμε επιφυλαχθεί. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να αναφέρουν όλες τις δυσλειτουργίες που παρατηρούνται στις Υπηρεσίες τους και να καταγγέλλουν ενέργειες που επιχειρούν πισωγυρίσματα ή ενέχουν άδικη διακινδύνευση για τους συναδέλφους.

Καμιά αυθαιρεσία δεν πρέπει πλέον να μένει αναπάντητη.

Επί πλέον η επιχειρούμενη εκ του πλαγίου φίμωση του οργανωμένου συνδικαλιστικού κινήματος πρέπει να καταδικασθεί, και πολιτική και φυσική ηγεσία πρέπει να λάβουν θέση.

Σ’ άλλη περίπτωση θα θεωρηθεί ότι επιχειρούν με “υπομόχλια” αυτούς τους αξιωματικούς να επιβάλλουν τον αυταρχισμό αντί να επιλύουν βασικά και δομικά προβλήματα της Αστυνομίας.

 

 

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων

Η Γεν. Γραμματλεας

ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis