Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:28 | 01/11/2017

Για ακόμα μία φορά ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ έδωσε το "παρών" σε παρουσίαση της Ασφάλειας Αττικής. Ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, με την ευκαιρία της εξιχνίασης της δολοφονίας του μιχάλη Ζαφειρόπουλου, έδωσε το δικό του μήνυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες  είπε ότι εύχεται και ελπίζει να μην χρειαστεί τους επόμενους μήνες η ΕΛ.ΑΣ να αποδείξει την εξαιρετική αποτελεσματικότητά της, όπως έκανε τον Οκτώβριο του 2017, αναφερόμενος στις επιτυχίες του τελευταίου διαστήματος.

Συνέχισε λέγοντας ότι το βαθύτερο νόημα της παρουσίας του στον 10ο όροφο της ΓΑΔΑ είναι για να δει η κοινωνία ότι είναι ασφαλής.

"Η εξιχνίαση τής δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, αλλά συνέχεια στον αδιάλειπτο αγώνα της αστυνομίας για την κοινωνία" και πρόσθεσε ότι αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Εξέφρασε την ευαρέσκεια τόσο της πολιτικής όσο και της φυσικής ηγεσίας σε όλο το προσωπικό, μέσω των προσώπων του Διοικητή της Ασφάλειας και τον προϊσταμένων των υποδιευθύνσεων και τόνησε ότι "οι επιτυχίες πρέπει να διαχέονται σε όλους, ενώ η αποτυχία είναι για τον προϊστάμενο.

Πηγή:   www.bloko.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Διαταγή της ΕΛ.ΑΣ για κλοιό ασφαλείας σε ... κρεοπωλεία και pet shop!

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis