Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:58 | 03/04/2018

Συνάδελφοι..
Οι όποιες κατακτήσεις μας αποδεικνύουν, πως μπορούμε να κερδίζουμε από τις δημοκρατικές θεσμικές αλλαγές, και θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τη διεκδίκηση των αιτημάτων μας και τη βελτίωση της υπηρεσιακής ζωής μας..
Όλα όσα έγιναν και όλα όσα θα γίνουν, οφείλονται ΜΟΝΟ στους μεγάλους αγώνες..
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, όσο βλέπουμε πως κατακτούμε μικρές και μεγάλες νίκες..

Το μέλλον δεν έρχεται από μόνο του εάν δεν αγωνιστούμε μακριά από κόμματα και κομματικές ταμπέλες..
Το μέλλον μπορούμε και πρέπει να το διαμορφώσουμε ΕΜΕΙΣ..
Μπορούμε και πρέπει να δώσουμε τη μάχη και να την κερδίσουμε..
Πρέπει να αγωνιστούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για να μπει επιτέλους ένα φρένο στον κατήφορο της εξαθλίωσης, της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων που μας κρατούν δέσμιους..

Κατάφωρες αδικίες που γίνονται σε πτυχιούχους αστυνομικούς, ΤΕΙ-ΑΕΙ να μην προάγονται στο βαθμό του Αρχιφύλακα, αδικίες σε τρίτεκνους αστυνομικούς να μετακινούνται από τον τόπο συμφερόντων τους, μετά την επιτυχία τους-προαγωγή τους στη σχολή Αρχιφυλάκων μέσω εξετάσεων..

Υπηρεσίες χωρίς οχήματα, οχήματα επικίνδυνα να κυκλοφορούν, τμήματα με ελλιπή υλικοτεχνικό εξοπλισμό που όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά..

Με σοβαρά προβλήματα κατά παράβαση του ωραρίου, (με οφειλόμενα ρεπό, ανάκληση υπηρεσίας, μη ανακοίνωση εβδομαδιαίας υπηρεσίας, και συν όλα τ αλλά, το αίσθημα ανασφάλειας όλων των πολιτών με την ραγδαία αυξήσεις του εγκλήματος..

Θα μένεις λοιπόν στην αδράνεια..?

Γιώργος Αμανατίδης ΚΑΧΙ

Μέλος ΕΚΑ Θεσσαλονίκης



Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis