Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 07/07/2016

Το απόγευμα στις 28 Ιουνίου, ο da Silva οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, μια μαύρη Harley-Davidson Sportster 83 στη γέφυρα Joatinga, στη Δυτική Ζώνη του Rio de Janeiro, στη Βραζιλία, αγνοώντας το μποτιλιάρισμα εμπρός του.

Οδηγούσε δε κοντά σε ένα MPV στη δεύτερη και εσωτερική λωρίδα κυκλοφορίας, το οποίο κινείτο στο δεξιό άκρο της λωρίδας, κάτι που αποδείχτηκε μοιραίο για τον da Silva. Με ελάχιστη ορατότητα προς τα εμπρός, ο αναβάτης κατελήφθη εξ απήνης όταν ο οδηγός του άσπρου MPV φρενάρισε απότομα εμπρός του, κινούμενο ελαφρά ακόμα δεξιότερα.

Κάμερα από αυτοκίνητο που βρισκόταν πίσω από τη Harley του da Silva τον κατέγραψε να προσπαθεί να προσπαθεί με μια τιμονιά να αποφύγει τη σύγκρουση, Ωστόσο, τα δύο οχήματα είχαν επαφή, με αποτέλεσμα το ΜPV να «σπρώξει» τη Harley του da Silva που έχασε τον έλεγχο και κινήθηκε προς στο εξωτερικό στηθαίο της γέφυρας.

Η μοτοσικλέτα ταλαντεύθηκε βίαια, αλλά ο αναβάτης δεν την άφησε, προσπαθώντας να την κουμαντάρει για μην πάθει ζημιά. Δυστυχώς, η Sportster χτύπησε στο τσιμεντένιο στηθαίο ύψους 65 cm, ενώ ο αναβάτης συνέχισε περνώντας από πάνω του και πέφτοντας στο έδαφος από ύψος 12 m.

Πηγές από τη Βραζιλία αναφέρουν ότι ο Da Silva προσγειώθηκε σε ένα εργοτάξιο, και ήταν αρκετά τυχερός έτσι ώστε να μην χτυπήσει ούτε σε σκαλωσιές ούτε πάνω σε οικοδομικά υλικά που θα του έσπαζαν τη σπονδυλική στήλη. Οι νοσηλευτές τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Lourenço Jorge σε σοβαρή κατάσταση και με τα δύο πόδια σπασμένα.

Η Αστυνομία αναμένεται να αναλύσει το οπτικό υλικό και να αποφανθεί για την ευθύνη αυτού του απίστευτου ατυχήματος. Εκείνο που μπορούμε από πρώτη άποψη να πούμε είναι πως η ευθύνη φαίνεται ανήκει στον οδηγό του MPV. Όσο για τον da Silva να του ευχηθούμε ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis