Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:39 | 26/06/2017

To κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών Θεσσαλονίκης:

Υπάρχει ένα πρόσφατο παραλήρημα κάποιων μελών του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένης παράταξης, προσπαθώντας με ψευδείς εξαγγελίες να δημιουργήσει εντυπώσεις και να παραπλανήσει τους συναδέλφους.

Ως ΕΚΑ Θεσσαλονίκης στηρίξαμε κάθε ενέργεια της Ένωσης μας ανεξάρτητα αν δεν συμφωνούσαμε με τον τρόπο εκτέλεσης.

Στηρίξαμε και υπερψηφίσαμε όλες τις δωρεές για τις υπηρεσίες, πράγμα που αποδεικνύεται και από τα πρακτικά των ΔΣ. Ήμασταν εκεί από την πρώτη στιγμή και με προσωπικές ενέργειες τα μέλη μας βοήθησαν να διατεθούν όσα περισσότερα εισιτήρια γινόταν για τον αγώνα Μπάσκετ υπέρ των οικογενειών των θανόντων συναδέλφων. Μάλλον κάποιοι το ξέχασαν αυτό σκόπιμα και με ιδιοτέλεια.

Ως ΕΚΑ Θεσσαλονίκης στηρίζουμε κάθε δωρεά υλικού σε υπηρεσίες που το έχουν ανάγκη που όμως ξεκάθαρα θα πρέπει να προηγούνται ενέργειες ώστε οι συνάδελφοι να πάρουν τα νόμιμα εφόδια που δικαιούνται από την Υπηρεσία και μόνο σε αρνητική περίπτωση να διατίθενται τα χρήματα των συναδέλφων για αυτά. Δεν είδαμε δυστυχώς κάποια έγγραφη αναφορά-καταγγελία της Ένωσης ώστε να λύσει πραγματικά το πρόβλημα και όχι απλά να το μπαλώσει με τα χρήματα των ίδιων των συναδέλφων. Μία θεσμική λύση άλλωστε θα οδηγούσε στον εφοδιασμό όλου του προσωπικού με στολές, χωρίς τον αποκλεισμό κανενός, και τα χρήματα που δαπανήθηκαν θα μπορούσαν να διατεθούν για επιπλέον ενέργειες.

Ήμασταν εντελώς αντίθετοι και συνεχίζουμε να είμαστε με οποιαδήποτε επιπλέον κράτηση από τα μέλη της Ένωσης ώστε να μην επαναληφθούν τα περσινά γεγονότα.

Οι κύριοι που μιλούν για ενότητα φυσικά την θυμούνται μόνο στις ανακοινώσεις του Facebook, καθώς σε κάθε παράδοση δωρεάς ενημερώνουν τα μέλη της παράταξής τους, ώστε να είναι παρόντα και οποιοσδήποτε άλλος ενημερώνεται, αν ενημερωθεί φυσικά, λίγα λεπτά πριν ώστε να είναι φύσης αδύνατον να συμμετέχει μετατρέποντας τις ενέργειες της Ένωσης σε παραταξιακή προβολή. Την μεθοδολογία σας την μάθαμε, δωρεές με τα χρήματα των συναδέλφων και φωτογραφίες μεταξύ σας. Μία υπενθύμιση, τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Θεσσαλονίκης είναι 13 και όποιος θέλει την ενότητα έχει την υποχρέωση να τους ειδοποιεί όλους για κάθε ενέργεια.

Αυτή είναι η ενότητα σας? Όταν σας συμφέρει ενωμένοι και όταν δεν σας συμφέρει χώρια!

ΥΓ. Αφού είστε τόσο υπέρ της ενότητας και των κοινών ενεργειών γιατί καταψηφίσατε την συμμετοχή της Ένωσης μας στην πορεία της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια?

Όσα και να γράφετε οι πράξεις σας μιλούν πιο δυνατά και αποδεικνύουν την πλήρη και σκληρή, σε βάρος σας, πραγματικότητα. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους πραγματικά και με καθημερινές ενέργειες. Δεν μπήκαμε ούτε θα μπούμε στην διαδικασία να χρησιμοποιούμε τα χρήματα της Ένωσης και των συναδέλφων για παραταξιακή προβολή.

Ως ΕΚΑ Θεσσαλονίκης άμεσα προτείνουμε πως η Ένωση πρώτα θα διεκδικεί την υποβολή δαπανών για οποιαδήποτε ανάγκη και εφόσον δεν εγκριθεί, τότε και μόνο τότε, η Ένωση να καλύπτει κάποιες ανάγκες συναδέλφων μελών της Ένωσής μας και οχι των διοικούντων!

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών – ΕΚΑ – Θεσσαλονίκης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis