Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:41 | 14/03/2019

Πώς μπορεί να χαρακτηριστεί μία γυναίκα που χρησιμοποιεί το ίδιο το παιδί της και δη στην ηλικία των τεσσάρων ετών, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ερωτικές της φαντασιώσεις; Άρρωστη; Ανώμαλη; Παρανοϊκή; Καθυστερημένη; Σχιζοφρενής; Μία Ουκρανή όχι μόνο υπέβαλλε τον μόλις τεσσάρων ετών γιο της σε αυτή τη διαδικασία, αλλά είχε το θράσος ή την ανωμαλία αν προτιμάτε, να βιντεοσκοπήσει το σεξ με το μικρό παιδί και να το «ανεβάσει» στο «σκοτεινό διαδίκτυο», θεωρώντας ότι εκεί θα βρει «ανταπόκριση» και θα ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις της, αποφεύγοντας τις κυρώσεις.

Όταν όμως οι πράξεις ξεπερνούν ακόμη και εκείνα τα ελαστικά όρια της ανεκτικότητας και θύματά τους είναι παιδιά, τότε κανένα «σκοτεινό διαδίκτυο» δεν είναι ικανό να τις κρύψει. Η Ουκρανή μητέρα συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στο κρατητήριο, χάνοντας την επιμέλεια του παιδιού, το μέλλον του οποίου θα οριστεί μετά την εκδίκαση της υπόθεσης από το ουκρανικό δικαστήριο.

[custom:google-ads]

 
ukr2

ukr3

 

 

Η απίστευτη αυτή ιστορία διαδραματίστηκε στην πόλη Vinnytsia της Ουκρανίας και πρωταγωνίστρια ήταν μία 26χρονη, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ταυτότητα του 4χρονου παιδιού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, η 26χρονη είχε κάνει... επάγγελμα τα βίντεο με περιεχόμενο παιδόφιλο σεξ, καθώς είχε τιμολογήσει το βίντεο με τον 4χρονο γιο της στα 120 ευρώ.

ukr4

Η 26χρονη είχε ανεβάσει τουλάχιστον 30 βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο και είχε αποκομίσει τουλάχιστον 4.000 ευρώ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ουκρανικής αστυνομίας και ειδικότερα του τμήματος δίωξης του κυβερνοεγκλήματος. Εκτός από τα βίντεο, η μητέρα από την Ουκρανία είχε ανεβάσει και φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με τον γιο της, τις οποίες επίσης πουλούσε στο σκοτεινό διαδίκτυο.

Κατά την απολογία της στην αστυνομία, η Ουκρανή μητέρα υποστήριξε ότι επικοινώνησε μαζί της μία νεαρή γυναίκα, η οποία της πρότεινε δουλειά. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της ουκρανικής αστυνομίας, η 26χρονη ήταν πρωταγωνίστρια σε πορνό ταινίες στο διαδίκτυο, αλλά τα βίντεο με ανήλικους και ιδιαίτερα με το παιδί της, τής απέφεραν περισσότερα χρήματα.

Η 26χρονη κατηγορείται για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, παραγωγή και προώθηση πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η νεαρή γυναίκα κινδυνεύει με τουλάχιστον 10 χρόνια φυλάκιση.

ukr1

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis