Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 20/12/2014

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Ίντρις Έλμπα φιγουράρει ως το επικρατέστερο για τη διαδοχή του Ντάνιελ Κρέγκ, στο ρόλο του εμβληματικού πράκτορα. Ίσως, όμως, να είναι η τελευταία, αφού σύμφωνα με διαρροή από τα μέιλ της Sony, ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι η πρώτη επιλογή της εταιρείας παραγωγής για την αντικατάσταση του Κρεγκ.

Την ιδέα, ενός μη λευκού Τζέιμς Μποντ, είχε προτείνει ο ίδιος ο Ντάνιελ Κρεγκ, όταν το 2008 εξελέξη ο Μπαράκ Ομπάμα ως ο νέος πλανητάρχης και πρώτος αφροαμερικανός πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ. Έξι χρόνια μετά, η ιδέα του δεν απέχει πολύ από την πραγμάτωση. 

Ο ίδιος ο Βρετανός ηθοποιός, σε μία παλιότερη συνέντευξή του στο CNN, ερωτώμενος για το πώς βλέπει την πιθανότητα να γίνει ο πρώτος μαύρος 007, είχε απαντήσει: «Είναι μια πολύ παλιά φήμη. Ο πατέρας μου κι εγώ το συζητάγαμε. Θα το κάνω αλλά δε θα ήθελα να αποκαλούμαι ο πρώτος μαύρος Τζέιμς Μποντ. Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Ο Σον Κόνερι δεν ήταν ο Σκωτσέζος Τζέιμς Μποντ και ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν ήταν ο γαλανομάτης Τζέιμς Μποντ. Ως εκ τούτου, αν τον υποθυθώ, δεν θέλω να αποκαλούμαι ο μαύρος Τζέιμς Μποντ».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis