Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 11/08/2019

Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις, συνελήφθη προχθες (09-08-2019) αργά το βράδυ, σε περιοχή της Χαλκίδας, 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία, κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, ο δράστης προσέγγισε μία 64χρονη αλλοδαπή, την ώρα που εκείνη βάδιζε σε περιοχή της Χαλκίδας και της απέσπασε αιφνιδιαστικά μία τσάντα, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Από την κατοχή του κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο 34χρονος το χρονικό διάστημα από 31-07 έως και 06-08-2019, ενέχεται επιπλέον στη διάπραξη μίας ληστείας και τριών κλοπών, ομοίως από πεζές κινούμενες γυναίκες, σε περιοχές της Χαλκίδας, από τις οποίες απέσπασε τσάντες ή πορτοφόλια.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis