Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:29 | 08/10/2019

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις «Ελκυστής» το νέο μυθιστόρημα της συγγραφέως Στέλλας Πετρίδου με τίτλο «Η αγάπη μπορεί». Η νεαρή συγγραφέας η οποία κατάγεται από το Σκουτάρο της Λέσβου είναι αξιωματικός του λιμενικού σώματος και μητέρα τριών παιδιών.  Τα τελευταία χρόνια μέσα από το ποιητικό και συγγραφικό της έργο έχει αποσπάσει ήδη βραβεία σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς.

Σπούδασε Φιλοσοφία, Παιδαγωγική, Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων και κατόπιν αποφοίτησε από τη σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ.Σ. Σήμερα είναι εν ενεργεία Αξιωματικός του Λ.Σ.. Ασχολείται συστηματικά με την ποίηση, την οποία προσπαθεί να παντρέψει αρμονικά με τη μελωδία δημιουργώντας όμορφα τραγούδια. Για το σκοπό αυτό κι έχει συνεργαστεί με αξιόλογους μουσικούς έως τώρα, ενώ το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας το παρουσιάζει στα μουσικά άλμπουμ, τα οποία και συνοδεύει ως ένθετα των ποιητικών συλλογών της.

Ποιήματά της συμπεριλαμβάνονται επίσης και σε αρκετές ποιητικές ανθολογίες, σε έντυπα και ηλεκτρονικά λογοτεχνικά περιοδικά, ενώ για το έργο της, μουσικό και ποιητικό, έχει κατά καιρούς βραβευθεί και διακριθεί σε πανελλήνιους και διεθνείς  λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος.

Το βιβλίο «Η αγάπη μπορεί» θα το βρείτε σε  όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας. Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 96400162.

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα: elkistis.gr/shop

Και τραγούδι 

Εξάλλου η ποιήτρια και συγγραφέας Στέλλα Πετρίδου υπογράφει τους στίχους του νέου τραγουδιού του τραγουδοποιού Βαγγέλη Ρεπούση, με τίτλο «Εφτά ζωές», μια ερωτική μπαλάντα με έντονα παραδοσιακά ηχοχρώματα. Η μουσική είναι του Βαγγέλη Ρεπούση, ενώ το τραγούδι συνοδεύει το νέο μυθιστόρημα της συγγραφέως «Η αγάπη μπορεί» από τις εκδόσεις «Ελκυστής».

Πρόκειται για ένα τραγούδι με αισθαντική μελωδία και πλούσια ενορχήστρωση, που συγκλονίζει με τη βαθιά, ξεχωριστή και εκφραστική φωνή του Βαγγέλη Ρεπούση.

Μια νέα συνεργασία της συγγραφέως με τον συνθέτη, που σκοπό έχει να αγγίξει μέσα από το τραγούδι τους τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής μας.

  • Ενορχήστρωση – Επιμέλεια μουσικής: Βασίλης Μαντόγλου
  • Ηχοληψία, Προγραμματισμός, Mixing, Mastering: Βασίλης Μαντόγλου
  • Η ηχογράφηση έγινε στο Studio DIVA.

nealesvou.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis