Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:16 | 02/03/2019
Η αστυνομία στη χιονισμένη Μινεσότα έμεινε έκπληκτη την Πέμπτη, όταν κλήθηκε να ελέγξει την ευημερία ενός ... χαρτονιού.
 
Πιο συγκεκριμένα, οι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Ιορδανίας έλαβαν αναφορά για έναν ενήλικα άνδρα που στεκόταν "ακίνητος έξω", "δεν φορούσε παλτό στο κρύο και αγκάλιαζε ένα μαξιλάρι", σύμφωνα με μια δημοσίευση στη σελίδα του Facebook.

[custom:google-ads]

Η φιγούρα αποδείχθηκε ότι ήταν ένα χαρτόνι σε μέγεθος ανθρώπου του τοπικού εκατομμυριούχου Mike Lindell, εφευρέτη μιας δημοφιλούς μάρκας μαξιλαριών.
 
"Αξιωματικοί κλήθηκαν να ελέγξουν την ευημερία ενός ενήλικα άνδρα σε μια από τις τοπικές γειτονιές μας, όπου στέκονταν ακίνητος έξω και κοντά σε ένα σπίτι, χωρίς να φοράει παλτό στο κρύο, αγκαλιάζοντας μόνο ένα μαξιλάρι", αναφέρει η σημοσίευση στη σελίδα της Αστυνομίας.
 
"Κατά την άφιξή τους στη σκηνή, οι αξιωματικοί ανακάλυψαν ότι ο ενήλικας άνδρας που χρειαζόταν πιθανή βοήθεια ήταν στην πραγματικότητα ένα κομμάτι από χαρτόνι του Διευθύνοντος Συμβούλου της MyPillow και του εφευρέτη Mike Lindell.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis