Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:33 | 25/12/2015

Τα προφυλακτικά αξίζουν την απόλυτη εκτίμησή μας. Είναι φθηνά, αποτελεσματικά, και, όπως απέδειξε το #condomchallenge πολύ δύσκολο να σπάσουν. Παρόλαυτά, απέχουν ακόμη από το τέλειο. Πολλοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί στο λατέξ, ή απλά το αντιπαθούν, ενώ τα απλά προφυλακτικά δεν έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τη ροή του αίματος ή να σκοτώσουν τις ενώσεις του HIV, αν υπάρξει κάποια διαρροή.

Η Mahua Choudhury, Ph.D., επίκουρη καθηγήτρια στο Texas A & M (και νυν ηρωίδα μας) έχει αναπτύξει ένα επαναστατικό νέο προφυλακτικό. Όπως κάθε καλό προφυλακτικό, βοηθά στην πρόληψη της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης και την εξάπλωση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών.

 

 

 

Η Mahua Choudhury με τους συνεργάτες της

 

 

 

Αλλά αυτό το νέο προφυλακτικό από καουτσούκ κάνει και κάτι μοναδικό: Είναι κατασκευασμένο από υδρογέλη, ένα ισχυρό ελαστικό πολυμερές με βάση το νερό, που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε φακούς επαφής, και εγχύεται με αντιοξειδωτικά που ονομάζονται φλαβονοειδή. Η ένωση αυτή, έχει ιδιότητες κατά του HIV, οπότε αν το προφυλακτικό σπάσει, το φλαβονοειδές απελευθερώνεται, εμποδίζοντας τον ιό να πολλαπλασιαστεί.

Και υπάρχουν κι άλλα: Αυτό το αντιοξειδωτικό προφυλακτικό έχει την δυνατότητα να μεγαλώνει την ευχαρίστηση, καθιστώντας ....

Διαβάστε τη συνέχεια στο Woman TOC

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis