Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:16 | 21/07/2015

Οι γραμμές που ακολουθούν μαζί με τη συγκεκριμένη φωτο αναδημοσιεύονται από τη σελίδα στο facebook gazzetta.gr. Tα όσα αναφέρονται παρακάτω ασφαλώς εκφράζουν απόλυτα τις πεποιθήσεις όλης της ομάδας του policenet.gr

 

"Αυτή ειναι η μεγαλύτερη επιβράβευση!
Στο πρόσωπο του πιτσιρικά κανει "high five" όλη η Ελλάδα...

Το θεμα ειναι να μην τους θυμόμαστε μονο στα "στραβά". Οχι για το δικό τους "καλό". Αυτοι θα κανουν τη "δουλειά" τους ο,τι και να γίνει! Για το δικό μας!

Γιατι μια κοινωνία πρέπει να τιμά τους πραγματικούς "ήρωές" της. Έτσι ώστε να "γεννηθούν" νέοι "ήρωες" που θα βάλουν τη δική τους ζωή πανω απο τη δική μας...

κυρΓκατζέττας"

 

Εξαιρετικά εύστοχα όμως είναι και τα σχόλια που ανήρτησαν κατω από το ανωτέρω κείμενο δύο άλλοι χρηστες του fb. Πιστεύουμε ότι αξίζει να τα διαβάσετε.

1ο ΣΧΟΛΙΟ

"Λοιπον παιδια αφου σας αρεσει η ειλικρινεια να πουμε αρκετα πραγματα....

1. Η Πυροσβεστικη δεν ειναι ενα σωμα του οποιου το προσωπικο δουλευει 3 μηνες το καλοκαιρι και καθεται ολον τον υπολοιπο χρονο.

Η Πυροσβεστικη επεμβαινει (εκτος απο τις δασικες πυρκαγιες) σε αστικες πυρκαγιες(δηλαδη πυρκαγιες σε σπιτια, ξενοδοχεια, εργοστασια), σε τροχαια για παροχη βοηθειας(απεγκλωβισμοι), σε ασανσερ, σε απεγκλωβισμους απο σεισμους, σε αποστολες ερευνας και διασωσης εξαφανισμενων ανθρωπων(πχ ορειβατων), σε αντλησεις υδατων..

Αυτα μπορειτε να τα βρειτε και στο site του σωματος αντι να μπαινετε διαρκως σε διαφορα σαχλοσαιτ...

2. Τωρα που συμβαινουν ολα αυτα τα δασικα συμβαντα θυμηθηκαν αρκετοι οτι υπαρχουμε και εμεις.. ολον τον υπολοιπο καιρο ειμαστε οι ταβλαδοροι που ξυνονται..... Ολον τον υπολοιπο χρονο βριζετε για την περιβοητη αυξηση στους ενστολους εννοω το περιβοητο ποσο που ξεκιναει απο τα 9,80 ευρω..  ομως δεν ξερετε οτι δεν εχουμε δευτερες στολες, οτι τα αυτοκινητα εχουν προβλημα και αλλα πολλα...

3. ΜΗΝ ΞΕΧΝΣΤΕ ΟΤΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

Ειναι πολλα αυτα που συμβαινουν αλλα ειπαμε τα πιο επιφανειακα.

Σας ευχαριστω για την αναγνωση και την υπομονη, και προς ενημερωση σας ειμαι ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ στο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.. που σημαινει οτι δεν εχω καποιο οικομομικο οφελος αλλα απλα ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!"

2ο ΣΧΟΛΙΟ

"750 ευρω οι πυροσβεστες,7000 οι βουλευτες..κατι κανουμε λαθος.."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis