Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 28/06/2015

Το φαινόμενο που απασχολεί τις σύγχρονες κοινωνίες κι έχει εξελιχθεί σε μάστιγα είναι αναμφίβολα αυτό των αυτοκτονιών..

Στην πράξη έχει αποδειχθεί πόσο σημαντική είναι η δράση της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ηγείται μέσω της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας της, αποτρέποντας δεκάδες περιπτώσεις αυτοχειρίας.

Μία τέτοιου είδους καθοριστική δράση όμως, είχε και πλήρωμα Ομάδας μας την Παρασκευή το βράδυ! Στις 02:30 μετά τα μεσάνυχτα, κινούμενοι στον παράδρομο της Λεωφ. Συγγρού, αντιλαμβάνονται νεαρή γυναίκα να βρίσκεται στην άκρη της γέφυρας υπόγειας διάβασης στη συμβολή της με την οδό Αγ. Πάντων και να στέκεται έξω από τα κάγκελα!! Ενώ την προσεγγίζουν διακριτικά, εκείνη σκύβει προς τα εμπρός με σκοπό να πηδήξει στο κενό!!! Όλα γίνονται αστραπιαία. Προλαβαίνουν και την "αρπάζουν", την τραβούν προς το μέρος τους και πίσω από τα κάγκελα, αποτρέποντας το μοιραίο. Στη συνέχεια συνομιλούν μαζί της, την ηρεμούν, τη μεταφέρουν στο Α.Τ. Καλλιθέας ώστε να ειδοποιηθούν αρμόδιοι για να παράσχουν υπηρεσίες υγείας καθώς και να ειδοποιηθούν οι δικοί της άνθρωποι.

Πολλά συγχαρητήρια στο πλήρωμα της Ομάδας μας για τις καθοριστικές του ενέργειες και το λεπτό χειρισμό, σ' ένα περιστατικό που απαιτούσε εκτός από επαγγελματισμό και ανθρώπινη προσέγγιση!

Ακόμα περισσότερα όμως, σε όλους τους συγγενείς, φίλους, συναδέλφους κ.α. που πλαισιώνουν, ακούν, στηρίζουν και δίνουν χρόνο σε ανθρώπους που σταδιακά κι αθόρυβα απομονώνονται.. Ας απλώσουμε όλοι το χέρι λοιπόν διώχνοντας τα σύννεφα της απελπισίας, δίνοντας τους ελπίδα!

Το παραπάνω κείμενο μας απεστάλη από αναγνώστη και προέρχεται από την σελίδα της Ομάδας Δίας στο fb.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis