Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 28/06/2017

Πλησιάζει η μέρα που το ανώτερο συνδικαλιστικό μας όργανο έχει εξαγγείλει ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία που κάποιοι την θεωρούν Άβατο..

Σκοπός; ; Αυτός που παιδί 5χρονων δε θα πιστευε...Ανοιχτές πόλεις ..

Λες και εσένα σκοπέ του ΑΤ Εξαρχείων που παίζεις κορώνα γράμμα τη ζωή σου,όπως και εσένα Συνάδελφε Χακί Ματατζή σας ενδιαφέρει αν η συγκέντρωση Έχει επιτυχία και θα μειώσει τις επιθέσεις εναντιον Σας..

Τίποτα από ολα αυτά δεν ισχύει.Οι μεν της ΠΟΑΣΥ περιμένουν με τα μάτια στραμμένα στην Κατεχάκη και στην Λεωφ.Αλεξανδρας μήπως και απαγορευτεί η συγκέντρωση.
Οι δε των αντίστροφων στρατηγείων μήπως και η ΠΟΑΣΥ κάνει πισωωω...

Παιχνίδι εντυπώσεων που θυμιζει δυο αυτοκίνητα που πηγαινουν να συγκρουστούν και οποιος στρίψει πρώτος....

Ώστε ο άλλος να έχει το άλλοθι του Ναι μεν αλλά.Μια συγκέντρωση χωρίς ουσιαστικό προσανατολισμό και χωρίς πλαίσιο διεκδίκησης ..Ούτε για σένα δόκιμε συνάδελφε που δεν έχει γίνει ουτε μια ανάλογη εκκωφαντική συγκέντρωση για το υπέρογκο ποσό των 142 € που λαμβάνεις.

Αναμένω να δω στην πλατεία όλους εκείνους που απο χθες παίρνουν τηλ Ενώσεις που αιτιολογημένα δεν συμμετέχουν σε αυτή την απόφαση που ακόμα δεν έχουμε μάθει ποιοι την ψήφισαν και με ποση πλειοψηφία.

Το αν φοβόμαστε ή οχι αποδεικνύεται απο την υπηρεσία που είμαστε οργανικά...

Περιμένω να δω ολες σύσσωμες τις επιτροπές που καθε τοσο συνέρχονται για το καλό μας και όλους εκείνους τους υποτελείς που σαν αχθοφοροι κανουν τους νεροκουβαλητές σε εναν μύλο που συντομα θα αποδειχθεί ανεμόμυλος....

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
Αντιπροσωπος ΠΟΑΣΥ
Τακτικό Μέλος Συμβουλίου Μεταθέσεων
Νομού.Θεσσαλονίκης
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ
ΜΕΛΟΣ ΕΝΑ......

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis