Μια ξεχωριστή δωρεά συσκευών για πέντε Αστυνομικά Τμήματα - Δείτε για ποια χρήση προορίζονται

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Μια ξεχωριστή δωρεά συσκευών για πέντε Αστυνομικά Τμήματα - Δείτε για ποια χρήση προορίζονται

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, μέλη του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών, σε συνάντηση τους με στελέχη της αστυνομικής διεύθυνσης Σερρών, προχώρησαν σε χορηγία 5 συσκευών ανίχνευσης εντοπισμού -ανάγνωσης ηλεκτρονικής σήμανσης ζώων συντροφιάς, ώστε να βοηθήσουν τις προσπάθειες της υπηρεσίας στην αντιμετώπιση περιστατικών παραβίασης του ν. 4039/12.

Τα 5 αυτά σκάνερ δόθηκαν, σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ του συλλόγου, στα αστυνομικά τμήματα: Σερρών, Σιδηροκάστρου, Ηράκλειας, Νιγρίτας και Αμφίπολης.

Στην εποικοδομητική αυτή συνάντηση, κατά την οποία συζητήθηκαν διάφορα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της αστυνομικών αρχών, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων και η διεύρυνση των αιφνιδιαστικών ελέγχων για βιβλιάρια υγείας και μικροτσίπ, σε όλες τις κτηνοτροφικές μονάδες/ μαντριά της επικράτειάς του τμήματος, καθώς έγινε πλήρως αντιληπτό, πως αυτά αποτελούν σε μεγάλο ποσοστό την κάνουλα παροχής αδέσποτων στην πόλη και τα χωριά μας.

Αναμένεται συνάντηση του ΦΟΣ και με τον αστυνομικό διευθυντή της Περιφέρειας Σερρών κ. Παπαδόπουλο, ώστε να επεκταθούν οι έλεγχοι των κτηνοτροφικών μονάδων σε ολόκληρο το νομό Σερρών.

Φωτογραφία του χρήστη Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ.

(Οι πληροφορίες και η φωτογραφία αναρτήθηκαν στη σελίδα στο fb Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ)