Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:28 | 03/01/2018

Στην επαιτεία από 4 χρονών, στην σεξουαλική εκμετάλλευση από τα 8 της χρόνια. Δράστες οι ίδιοι της οι γονείς. Αργότερα ήρθε ο «σωτήρας», ο οποίος την μετέτρεψε σε… σκλάβα του σεξ (!). Γέννησε στα 14 χρόνια της, το 2015, και μετά από επιπλοκές στη γέννα έγινε γνωστή η υπόθεσή της.

Στα 16 της συνέχιζε να την παρενοχλεί μέσα στον ξενώνα του «Χαμόγελου του Παιδιού» και στην σχολή της. Για περίπου δύο χρόνια δεν είχαν απαγγελθεί κατηγορίες σε γονείς και «σωτήρα». Ο αξιωματικός υπηρεσίας Αστυνομικού Τμήματος δεν παρέπεμπε την υπόθεση σε εξειδικευμένους συναδέλφους του, μια δικαστική λειτουργός είπε να γίνουν… παρατηρήσεις στον «σωτήρα»!

[custom:google-ads]

Αυτές οι νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις αφορούν την φρικιαστική περιπέτεια του 16χρονου σήμερα κοριτσιού, που δημοσιοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες, το οποίο για δύο χρόνια ήταν «φυλακισμένο» και έρμαιο στις διαστροφικές ορέξεις ενός 34χρονου από το Πακιστάν, ο οποίος υποτίθεται πως θέλησε να την προφυλάξει από την φρίκη που την υπέβαλλαν οι γονείς της. Η φρικιαστική ζωή του άτυχου κοριτσιού προέκυψε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μετά την σύλληψη του δράστη και επιβεβαιώθηκε μέσω των δηλώσεων του προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλου.

Ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού πριν από περίπου δύο μήνες κατέφυγε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis