Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:51 | 04/09/2017

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε πριν λίγες μέρες μια οικογένεια στον Ωρωπό Πρέβεζας.
Αφορμή στάθηκε μια ψευδής καταγγελία που έγινε προς την Αστυνομία από κάτοικο της Φιλιππιάδας, ότι μέσα στο σπίτι της οικογένειας κρατούσαν δεμένη την πρώην σύντροφό του, η οποία είχε εξαφανιστεί.
Αστυνομικοί του Α.Τ.Λούρου και της Ασφάλειας Πρέβεζας ένοπλοι πήγαν στο σπίτι της οικογένειας και εκεί βρήκαν τον άντρα της οικογένειας, στον οποίο υπέδειξαν να σηκώσει τα χέρια του ψηλά και να τους επιτρέψει να ερευνήσουν το σπίτι.
Χωρίς αντιρρήσεις αυτός τους επέτρεψε να ψάξουν και αφού δεν βρήκαν τίποτα ζήτησαν να ψάξουν και τον δεύτερο όροφο. Ειδοποιήθηκε η σύζυγος και τα παιδιά που έλειπαν στην Πρέβεζα, καθώς αυτή είχε τα κλειδιά του δευτέρου ορόφου, οι οποίοι επέστρεψαν επειγόντως στον Ωρωπό.

[custom:google-ads]


Εκεί αντίκρισαν τους ένοπλους Αστυνομικούς, ενώ ο καταγγέλλων έδινε τηλεφωνικά οδηγίες να ψάξουν οι Αστυνομικοί και τη σοφίτα.
Η έρευνα δεν απέδωσε τίποτα και αποδείχθηκε ότι η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άσκοπη ενώ ψευδώς ο καταγγέλλων ισχυρίζονταν προς την Αστυνομία ότι η πρώην σύντροφός του του είχε στείλει μηνύματα ότι την κρατούσαν κλειδωμένη σε ένα ροζ – σομόν σπίτι στον Ωρωπό.
Στη συνέχεια η γυναίκα που αναζητούνταν βρέθηκε και δήλωσε στην Αστυνομία πως είχε φύγει μόνη της από το σπίτι του πρώην συντρόφου της καθώς δεν επιθυμούσε άλλο να βρίσκεται εκεί.
Οι ενέργειες της Αστυνομίας ήταν νομότυπες καθώς είχε ενημερωθεί ο Εισαγγελέας ενώ σχηματίστηκε δικογραφία που έχει υποβληθεί στον Εισαγγελέα, προκειμένου να καταλογιστούν ευθύνες για την ψευδή καταγγελία.
Γεγονός είναι ότι η συγκεκριμένη οικογένεια στον Ωρωπό πέρασε μια μεγάλη και απίστευτη περιπέτεια, συκοφαντήθηκε και διαμαρτύρεται για την στάση της Αστυνομίας που δέχθηκε έτσι αβασάνιστα την καταγγελία .
Τα παραπάνω αποκάλυψε στη δημοσιογραφική εκπομπή του Δημήτρη Λούπα στο Ράδιο-Πρέβεζα το Σάββατο το πρωί, η μητέρα της οικογένειας κα Σωτηρία Λιόλιου.

 

prevezaposto.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis