Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 21/05/2016

H μετασκευή ενός συμβατικού αυτοκινήτου σε pick-up θα μπορούσε να μετατρέψει ακόμα και τα πιο βαρετά αυτοκίνητα σε σπουδαία καλλιτεχνήματα.

Βέβαια, μια BMW E92 M3 δεν έχει καμία ανάγκη για κάτι τέτοιο. Αλλά όπως και αν το κάνουμε δεν είναι μια μετασκευή που βλέπεις κάθε μέρα. Για θυμηθείτε τη Ferrari 412 του υδραυλικού!

Τη μετασκευή της «μπέμπας» ανέλαβε να φέρει σε πέρας ένα tuning shop στη Ν. Αφρική. Το καλλιτέχνημα έγινε γνωστό από το νοτιοαφρικανικό Mad Dog Racing και δηλώνεται ως το μοναδικό supercharged M3 pick-up στον κόσμο. Το Mad Dog επίσης διατείνεται ότι είναι αρκούντως άκαμπτο για να χρησιμοποιείται καθημερινά, ακόμα και σκληρά με βαριά φορτωμένη την καρότσα του. Φαίνεται ότι το πρόσθετο πάχος στις μεσαίες κολόνες λειτούργησε ευεργετικά για την στρεπτική ακαμψία.

Για να μετασκευαστεί η M3 σε pick-up το πορτμπαγκάζ κόπηκε για να σχηματιστεί η απαραίτητη «μπανιέρα». Δυστυχώς όμως, η πόρτα δεν ανοίγει με μεντεσέδες στη βάση του πορτμπαγκάζ, όπως αυτή ενός τυπικού pick-up αλλά προς τα πάνω, όπως στη στάνταρ M3 Coupe. Τέλος πάντων, πρόκειται περί πταίσματος , μιας και η ποιότητα της μετασκευής δείχνει εξαιρετική και η επαγγελματική επίστρωση του πατώματος της καρότσας καλαίσθητη. Το Mad Dog Racing δεν δημοσιοποίησε άλλες πληροφορίες για την M3 Mono-Cub, οπότε ό,τι γράφεται είναι εκτιμήσεις από τις φωτογραφίες που βλέπουμε.

Εμείς για την ιστορία να αναφέρουμε ότι και η ίδια η BMW είχε κατασκευάσει μια E92 M3 pick-up για την Πρωταπριλιά του 2011,  μόνο που εκείνο αντίθετα από το νοτιοαφρικανικό, δεν μπορούσες να το αγοράσεις.

Εμείς τι να πούμε από δεν και πέρα. Μακάρι κάποιος Έλληνας αγρότης να χρησιμοποιήσει μέρος από κάποια επιδότηση για να το αγοράσει για να το θαυμάσουμε στα προσεχή… μπλόκα.

Πηγή:drive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis