Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:45 | 11/12/2014

 

Θα περίμενε κανείς ότι μία 911 Carrera σε μορφή περιπολικού θα είχε κληθεί να αντικαταστήσει ένα αργό και παλιό περιπολικό. Οχι στην Αυστραλία όμως όπου η ολοκαίνουργια 911 έφτασε στο αρχηγείο της αστυνομία για να αντικαταστήσει μία… Porsche Panamera!

 

 

 

 

Δεν γνωρίζουμε τι δεν άρεσε στην Panamera στους αστυνομικούς της Αυστραλίας καθώς λόγω τετράθυρου είναι ιδανική και για μεταφορά κακοποιών.

 

 

 

 

Η νέα 911 πάντως είναι πολύ εντυπωσιακή στα χρώματα του σώματος και η ειδικού στιλ βαφή, σε σχέση με άλλα περιπολικά, δεν είναι τυχαία αλλά το αποτέλεσμα διαγωνισμού στα πανεπιστήμια, τον οποίο κέρδισε ο φοιτητής Σαμ Νεζάτ.

 

 

 

 

Το εντυπωσιακό όχημα με τα 340 άλογα μπορεί να είναι ικανό να σταματήσει στο δρόμο ακόμα και τους γρηγορότερους αντίπαλους, αλλά όπως πάντα η μοίρα των μηχανημάτων αυτών είναι οι δημόσιες σχέσεις της αστυνομίας με την κοινωνία. Μία προσπάθεια να έρθει πιο κοντά σε νέους.

 

 

 

 

Μοναδικό μέρος όπου τα δεκάδες σούπερ καρ της αστυνομίας περιπολούν πραγματικά στο δρόμο, είναι φυσικά το Ντουμπάι, όπου μοντέλα σαν τη Bugatti Veyron, τη Lamborghini Aventador, πολλές Porsche και Aston Martin, κυκλοφορούν σαν κανονικά περιπολικά…

http://www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis