Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:40 | 14/07/2019

Τα πρώτα δείγματα του νέου επιχειρησιακού σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ., που θέλει να εφαρμόσει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αρχίζουν σιγά – σιγά και γίνονται ορατά στον δρόμο.

Πρωί Κυριακής και σε κεντρικό οδικό άξονα της νοτιοανατολικής Αττικής, στην περιοχή της Κερατέας, μικτό μπλόκο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του τοπικού Τμήματος Τροχαίας πραγματοποιούσε ελέγχους σε διερχόμενα οχήματα. Τέτοιο μπλόκο είχε πάρα πολύ καιρό να στηθεί στην περιοχή και η αλήθεια είναι πως μας προξένησε ευχάριστη εντύπωση, καθώς δείχνει μία αλλαγή νοοτροπίας.

[custom:google-ads]

Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί όποιο μπλόκο συναντούσε κανείς πρωινές ώρες στην περιοχή της Κερατέας ήταν αποκλειστικά και μόνο της Τροχαίας, με ραντάρ για να ελέγχουν την ταχύτητα των διερχόμενων οχημάτων. Πολύ χρήσιμο κι αυτό, όμως γίνονταν με αποκλειστικό γνώμονα τα έσοδα από τα πρόστιμα. Στον αντίποδα, το σημερινό μικτό μπλόκο πραγματοποιούσε ελέγχους σε οχήματα και οδηγούς που είναι βέβαιο ότι θα βγάλουν «λαβράκια».

Ας ελπίσουμε να μην είναι μία έκλαμψη και η μάχη για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας να συνεχιστεί με το ίδιο σθένος και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πηγή:  katechaki.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νεκρός 33χρονος που πυροβολήθηκε πισώπλατα στο Χαϊδάρι – Τι βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis