Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:30 | 24/03/2020

Ας μην πάει χαμένη η θυσία του περιορισμού ελευθερίας κίνησης του λαού.

Ανοίγω την τηλεόραση το πρωί. Δημοσιογράφος σε μπλόκο της αστυνομίας στην εθνική οδό υπό βροχή πλησιάζει έναν οδηγό που θα του βεβαίωναν παράβαση χωρίς γάντια, χωρίς μάσκα σε απόσταση μικρότερη του 1,5 μέτρου.

Ο οδηγός μεσήλικας ομοίως τίποτα. Ο αστυνομικός μέσης ηλικίας επίσης ούτε γάντια, ούτε μάσκα βεβαιώνει την παράβαση στο περιπολικό με γυμνά χέρια στο έντυπο από χαρτί μπλοκ. Έπειτα σε απόσταση αναπνοής ανταλλάσσουν τα έγγραφα με γυμνά χέρια χωρίς μάσκες.

Τι να το κάνω το πρόστιμο και τι τον έλεγχο, αφού τώρα διακινδυνεύουν πολλά περισσότερα από όσα ενεργούν για την πρόληψη και την ενημέρωση.

Σας έγραψα και χθες χορηγήσετε άμεσα γάντια, μάσκες, προστατευτικά γυαλιά προσώπου τουλάχιστον σε όσους ενεργούν ελέγχους.

Πάμε πολύ καλά στατιστικά ώστε να μας ξεφύγει από ένα σφάλμα.

Κρίμα από το Θεό ο κόπος που θυσιάζει αυτοβούλως και οικειοθελώς από 23.03.2020 ώρα 06:00 ο λαός τη συλλογική του ελευθερία κίνησης προς όφελος του υπέρτατου αγαθού της υγείας, αν δεν τηρήσουμε τα αυτονόητα.

Η ατομική ευθύνη έχει εξαντληθεί.

Στις άλλες χώρες που έκανε ξέσπασμα, επιλέγουν ποιος θα ζήσει. Σας παρακαλώ πολύ.

Είμαστε πολύ κοντά στην αποκλιμάκωση του φαινομένου.

Καλύτερα να μην τον ελέγξεις καθόλου συνάδελφε, παρά να κινδυνεύσεις. Από 23.3.2020 και ώρα 06.00 οικειοθελώς και αυτοβούλως ολόκληρη η κοινωνία παλεύει.

24.03.2020
Μιχάλης Αβέλλας
Αστυνομικός

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis