Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 17/03/2018

Η ανθρωπιά και το μεγαλείο ψυχής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, που απήχθη πριν ένα χρόνο (30 Μαρτίου 2017) και ελευθερώθηκε μετά από 183 μέρες ομηρίας, αποτυπώνεται στα όσα δήλωσε στο ekriti.gr και σε δύο φράσεις του: 1) «Σε προσωπικό επίπεδο, συγχώρεσα τους απαγωγείς μου!» 2) «Με θλίβει το γεγονός ότι μικρά παιδιά θα μεγαλώσουν χωρίς την πατρική φροντίδα!»

Χωρίς να του αρέσει η δημοσιότητα και πάντα μακριά απ' αυτήν, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης συναντήθηκε πρόσφατα με έναν από τους απαγωγείς του. Το γεγονός το αποκάλυψε η εφημερίδα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο και μάλιστα αναδημοσιεύθηκε από πολλα ΜΜΕ.

Με αφορμή αυτή τη δημοσίευση το ekriti.gr, επικοινώνησε με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε την συνάντηση λέγοντας: «Ναι, ζήτησε να με συναντήσει και δεν το αρνήθηκα» και πρόσθεσε: «Ομως η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει το έργο της και να αποδώσει στον καθένα την ευθύνη που του αναλογεί, διαφορετικά η κοινωνία μας θα γινόταν μια ζούγκλα».
[custom:google-ads]
Στη συνέχεια σημείωσε πως: «Σε προσωπικό επίπεδο εχω συγχωρήσει τους απαγωγείς μου». Ενώ - τέλος - δείχνοντας το ψυχικό μεγαλείο και την ανθρωπιά του, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τον θλίβει «που μικρά παιδιά θα μεγαλώσουν χωρίς την πατρική φροντίδα».
 
Η συνάντηση

Ο γνωστός επιχειρηματίας συμφωνα με μια σημαντική πληροφορία που είδε το φωςς της δημοσιότητας μέσα από τα «Νέα Σαββατοκύριακο», είχε μια δίωρη συνάντηση με έναν από τους βασικούς απαγωγείς του προ μερικών ημερών στο αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Συμφωνα με τις πληροφορίες σχετικά με τη συνάντηση και τα όσα διαδραματίστηκαν, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, που είχε κρατηθεί για έξι μήνες όμηρος, φέρεται να χαιρέτισε και να μίλησε σε «φιλικό» κλίμα με τον απαγωγέα του σχετικά με τις συνθήκες ομηρίας του και μεταφοράς του σε διάφορα κρησφύγετα.

Επιπλέον, στη διάρκεια της συζήτησης αυτής που έλαβε και τη μορφή κατ' αντιπαράσταση εξέτασης, ο επιχειρηματίας φέρεται να παραδέχθηκε ότι ο τωρινός συνομιλητής του, του είχε προτείνει βοήθεια για ν' αποδράσει.
Ομως ο 54χρονος όμηρος φαίνεται ότι αρνήθηκε την πρόταση, με τον φόβο ότι στη διάρκεια της φυγής του μπορεί να υπήρχε αιματηρή επίθεση από συνεργούς του.

Διαβάστε περισσότερα στο ekriti.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis