Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:46 | 22/03/2019

Στην έγκριση της φιλοτέχνησης μνημείου προς τιμήν του σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου προχώρησε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα στην τελευταία συνεδρίασή του.

Το μνημείο θα κατασκευαστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του αείμνηστου σμηναγού, στο Μορφοβούνι, και ειδικότερα στον κόμβο του χωριού.

[custom:google-ads]

Ήδη έχει υπάρξει η σχετική επικοινωνία με την οικογένεια του σμηναγού για το μνημείο που θα κατασκευαστεί ώστε να είναι σύμφωνοι με το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει, αρχικά, ένα ποσό περί τα 12.500 ευρώ για την ανέγερση του μνημείου.

Παράλληλα όπως ανέφερε στην επικοινωνία με το KarditsaLive.Net ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτρης Τσιαντής, που ήταν και ο εισηγητής της πρότασης, έχουν υπάρξει ήδη επαφές με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας για να παραχωρηθεί στο χώρο του μνημείου ένα παροπλισμένο πολεμικό αεροσκάφος (πιθανότατα F16).

Θυμίζουμε ότι το μοιραίο γεγονός της πτώσης του Mirage 2000–5, εννέα μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου που πιλότος ήταν ο Γεώργιος Μπαλταδώρος συνέβη στις 12ης Απριλίου 2018.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis