Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:01 | 26/09/2018

Άλλη μια νύχτα έντασης στη Λευκίμμη, όπου οι κάτοικοι του Νότου συνεχίζουν να αντιστέκονται στη λειτουργία του ΧΥΤΑ και στην αστυνομική παρουσία στην περιοχή.

Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται με τους κατοίκους να συγκεντρώνονται καθημερινά στον Περιφερειακό, ο οποίος αστυνομεύεται. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ρίψη μολότωφ από ορισμένα άτομα και απάντηση από την πλευρά της αστυνομίας με χρήση χημικών. 

Η ατμόσφαιρα είναι πολεμική, με εστιές πυρκαγιάς σε κάδους και άλλα σημεία και βολίδες κρότου-λάμψης.  

[custom:google-ads]

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Γκούσης μιλώντας στο Corfutv ανέφερε ότι: «Αυτή τη στιγμή ζούμε την κόλαση του Δάντη, υπάρχουν παντού φωτιές και εκρήξεις, ο κόσμος έχει βγει από τα  σπίτια του.  Θα μας πάνε στην ολοκληρωτική καταστροφή.

Αυτό το οποίο τονίζουν οι κάτοικοι είναι ότι μετά την «κήρυξη του πόλεμου» από τον Δήμαρχο Κέρκυρας πλέον η κατάσταση θα είναι έτσι. Υπάρχει αστυνομοκρατία, απαγόρευση κυκλοφορίας, συλλήψεις, πραγματικά η κατάσταση δεν πάει άλλο».

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος μιλώντας στο Corfutv ανέφερε ότι: «Με κανέναν τρόπο δεν πυροδότησα εγώ αυτή την πολεμική διάθεση. Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό. Σε κανέναν πόλεμο δεν υπάρχει νικητής. Πρέπει να πάμε σε μία κλιμάκωση. Δεν οδηγούμαστε πουθενά έτσι. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από κουβέντα και να κάτσουμε να μιλήσουμε να βρούμε κοινή λύση δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Σε αυτό τον πόλεμο δεν θα υπάρχει νικητής».







 

enimerosi.com

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis