Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:21 | 23/11/2019

Πίσω απ’ τα σίδερα της φυλακής βρέθηκε ένα μοντέλο του Instagram από τη Βραζιλία, που είχε τη φαεινή ιδέα να ποζάρει με τυφέκια εφόδου και πιστόλια και να αναρτήσει τις σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωση.

Η 19χρονη Γκαμπριέλα Σάρα Βασκονσέλος Ασουνσάο συνελήφθη με την υποψία της διακίνησης όπλων, μετά τον εντοπισμό από αστυνομικούς φωτογραφιών του μοντέλου που το δείχνουν να φιλά ένα πιστόλι και να κραδαίνει topless ένα τυφέκιο εφόδου.
 
Το μοντέλο είχε συλληφθεί μαζί με τον φίλο της τον περασμένο Οκτώβριο, όταν εντοπίστηκε ένα πραγματικό οπλοστάσιο μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευαν στην πόλη Μπεμπεντούρο της πολιτείας του Σάο Πάολο. Η αστυνομία βρήκε μέσα στο αυτοκίνητο 10 πιστόλια 9μμ, ένα τυφέκιο και 484 σφαίρες.

Η 19χρονη υποστήριξε τότε ότι δεν ήξερε τίποτε και μετά από ακρόαση στο δικαστήριο αφέθηκε ελεύθερη. Ωστόσο οι επιθεωρητές της αστυνομίας δεν πείστηκαν και ερευνώντας την υπόθεση έπεσαν πάνω στις φωτογραφίες και τα βίντεο του μοντέλου και του 24χρονου φίλου της με τα όπλα, που έσπευσαν να προβάλουν τοπικά δίκτυα.
 

Σε μια από τις φωτογραφίες το μοντέλο διακρινόταν με το δάκτυλο στη σκανδάλη να φιλά ένα πιστόλι, ενώ εντοπίστηκε σε βίντεο να χορεύει αισθησιακά με άλλα όπλα.

Πηγή:  iefimerida.gr


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis