Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:36 | 16/11/2019

Αντιμέτωπη με έναν διαρρήκτη ο οποίος την απείλησε με ένα σπασμένο μπουκάλι, βρέθηκε μία 62χρονη γυναίκα μέσα σε διαμέρισμα στο Παγκράτι. 

Ένοικος της πολυκατοικίας άκουσε περίεργους θορύβους από το ισόγειο διαμέρισμα και επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια για να την ενημερώσει πως κάποιος έχει εισβάλει στο σπίτι της.

Εκείνη με τη σειρά της πήρε τηλέφωνο την 62χρονη η οποία είχε αναλάβει να προσέχει το διαμέρισμα όσο η ιδιοκτήτρια θα έλειπε.

Όταν πήγε στο ισόγειο διαμέρισμα και μπήκε μέσα, είδε μπροστά της τον κακοποιό ο οποίος πήρε ένα μπουκάλι στα χέρια κι άρχισε να την απειλεί πως θα τη σκοτώσει.

[custom:google-ads]

Η γυναίκα προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της, με το διαρρήκτη να τρέπεται σε φυγή όταν αντελήφθη πως οι ένοικοι της πολυκατοικίας είχαν καταλάβει τη διάρρηξη και ίσως ενημέρωναν την αστυνομία.

Φεύγοντας, εγκατέλειψε στο διαμέρισμα ένα σακίδιο στο οποίο είχε τα διαρρηκτικά του εργαλεία και τα οποία χρησιμοποίησε για να παραβιάσει την κεντρική είσοδο του διαμερίσματος.

Όλοι οι χώροι στο διαμέρισμα έδειχναν πως ο διαρρήκτης είχε κάνει την έρευνά του και προσπαθούσε να εντοπίσει χρήματα και κοσμήματα.

Η 62χρονη προσπάθησε να περιγράψει στους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Παγκρατίου τα χαρακτηριστικά του κακοποιού και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για σεσημασμένο ο οποίος έχει εισβάλει και σε άλλα διαμερίσματα στην περιοχή.

Μίνα Καραμήτρου

www.cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Tέλος στη δράση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης έβαλαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis