Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:00 | 16/07/2019

«Ανόητη πράξη» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», την πράξη του αξιωματικού της Αστυνομίας, ο οποίος ενώ βρισκόταν σε κανονική άδεια, πήρε όχημα του Μεταγωγών και πήγε να πάρει καφέδες και σάντουιτς, αφήνοντας τα κλειδιά πάνω στην μηχανή, με αποτέλεσμα να του το κλέψουν.


Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, ο συγκεκριμένος αξιωματικός θα τιμωρηθεί μέσω Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ «δεν μπορεί ο κάθε αστυνομικός να παίρνει όχημα της υπηρεσίας και να πηγαίνει να παίρνει σάντουιτς και καφέδες», ενώ χαρακτήρισε «μεμονωμένες» τέτοιες συμπεριφορές από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα το συγκεκριμένο περιστατικό θεωρείται «βαρύτατο πειθαρχικό παράπτωμα», ενώ όπως είπε ο αξιωματικός στην συνέχεια και αφού τιμωρηθεί θα έχει προβλήματα στη ανέλιξή του στο σώμα.

Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση για το αν ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα είχε δίκιο αν προχωρούσε σε καρατομήσεις ανώτερων αξιωματικών, ο κ. Μπαλάσκας απάντησε πως «ναι, θα είχε δίκιο», ωστόσο τόνισε ότι ακολουθούν οι κρίσεις για τους ανώτατους αξιωματικούς σε συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα  real.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Δωρεά υλικοτεχνικού και μηχανογραφικού εξοπλισμού για στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis