Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:48 | 07/12/2019

Σαφές μήνυμα στους ταραξίες ότι δεν περάσει η «αποκέντρωση της μπαχαλοποίησης» στέλνει ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο κ. Μπαλάσκας μίλησε στο Θέμα 104,6, λίγες ώρες μετά το επιτυχημένο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την αποφυγή επεισοδίων στην επέτειο δολοφονίας Γρηγορόπουλου. Κάνοντας απολογισμό για την Αθήνα, ο κ. Μπαλάσκας υποστήριξε ότι «είναι πολύ θετικός. 80-100 μπαχαλάκηδες έκαναν φασαρίες στα Εξάρχεια, προσαγάγαμε τους 50 και συλλάβαμε τους 10» υπενθυμίζοντας ότι προηγούμενες χρονιές «έφταναν μέχρι τις παρυφές του Κολωνακίου και έσπαγαν καταστήματα».

Στη συνέχεια, ο συνδικαλιστής αστυνομικός παραδέχθηκε ότι «υπάρχει ένα πρόβλημα αποκέντρωσης της μπαχαλοποίησης», ωστόσο, τόνισε ότι «δεν θα τους βγει γιατί θα έχουν όλη την κοινωνία απέναντί τους. Όσο και αν μερικοί θερμοκέφαλοι το θέλουν δεν θα γίνει».

«Όταν υπάρχουν πολιτικές αποφάσεις αποδεικνύεται από τους αστυνομικούς ότι μπορούν να κάνουν τη δουλεια τους», επισήμανε και υπογράμμισε με νόημα ότι «και του κ. Χρυσοχοΐδη τα χέρια του λύνονται από πιο ψηλά».

Πηγή: thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis