Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:38 | 13/04/2021

Για τις εξελίξεις στη δολοφονία Καραϊβάζ μίλησε στο OPEN ο συνδικαλιστής της αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η επίλυση της υπόθεσης ίσως να βρίσκεται σε κάποια λεπτομέρεια που ακόμα δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη των Αρχών.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μάλιστα, είπε πως πρέπει να δοθεί μεγάλη σημασία στις κάμερες των αεροδρομίων. «Τα πληρωμένα συμβόλαια έτσι εκτελούνται: άφιξη-δολοφονία-αναχώρηση. Πρέπει να δώσουμε προσοχή στα αεροδρόμια. Η έρευνα για να βρούμε τους δράστες είναι 24ωρη».

Για το σκούτερ που επενέβαιναν οι δράστες και το οποίο ακόμα δεν εχει βρεθεί, τόνισε: «Υπάρχει περίπτωση το σκούτερ να έχει μεταφορτωθεί σε άλλο όχημα. Μπορεί και να το πέταξαν στη θάλασσα, χίλια πράγματα μπορεί να έχουν συμβεί». Και συνέχισε: «Θα ακούσουμε διεξοδικά όλους τους μάρτυρες. Η λύση της υπόθεσης ίσως να βρίσκεται σε μια λεπτομέρεια που δεν έχουμε προσέξει».

Τέλος, αναφορικά με τον Γιώργο Καραϊβάζ, είπε: «Ήταν ένας ιδιαίτερος αστυνομικός συντάκτης. Δεν μετρούσε τα λόγια του και την πένα του και αυτό φαίνεται να είχε πονέσει κάποιους. Γι' αυτό και ψάχνουμε εξονυχιστικά όλα τα κείμενά του».

Πηγή: ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis