Σε σχέδιο για την παρουσία 5.000 μελών της αστυνομίας στους δρόμους της Αθήνας αναφέρθηκε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, εκφράζοντας ανησυχία για την επικινδυνότητά του εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως αναμένει καρτερικά την απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για τις διαδηλώσεις της Κυριακής, ωστόσο εξέφρασε την ανησυχία του για το σχέδιο που «παμφημολογείται» περί 5 χιλιάδων αστυνομικών ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, σημειώνοντας πως «η ανοησία οδηγεί σε νεκροταφεία».

Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Μπαλάσκας ανέφερε:

«Εμένα με φοβίζει ότι ακούω ότι 5.000 συνάδελφοί μου θα είναι στο δρόμο. Δεν ξέρω την επικινδυνότητα μερικών ανεγκέφαλων αν κατέβουν κάτω. Πόσοι ανεγκέφαλοι θα κατέβουν; Οι μπαχαλάκηδες είναι έτοιμοι και τρίβουν με την βενζίνη τα χέρια τους για να κάψουν την Αθήνα. Οι άλλοι οι ανεγκέφαλοι, οι οποίοι νομίζουν ότι κάνουν μια προοδευτική αντίσταση θα κατέβουν κάτω στην Αθήνα για να κολλήσουν μεταξύ τους και να κολλήσουν και τους αστυνομικούς. Είναι ιδιαίτερες οι εποχές. Δεν το καταλαβαίνουν. Δεν το αντιλαμβάνονται. Εμείς το αντιλαμβανόμαστε. Ήδη κλαίμε τρεις συναδέλφους μας. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να φτάσουμε πάλι τους 1.000 άρρωστους αστυνομικούς και να τους ξεπεράσουμε».

reader.gr