Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:29 | 31/01/2020

«Η Αντιτρομακρατική δεν είναι αστυνομία, είναι ...αστυνομιάρα»! είπε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Στραύρος Μπαλάσκας, σχολιάζοντας τη μεγάλη επιτυχία του σώματος με τις συλλήψεις του διαβόητου Τοξοβόλου του Συντάγματος και των δυο γυναικών, μια εκ των οποίων ήταν η μέχρι πρότινος φυγόδικη συνεργός της Πόλας Ρούπα.

Χωρίς να υποτιμήσει την αξία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην κεφαλή του υπουργείο -για τον οποίο μάλιστα μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως είναι πολύ καλός διαχειριστής σε ανώτερο επίπεδο της εν λόγω Υπηρεσίας, ο κ. Μπαλάσκας ξεκαθάρισε πως η Αντιτρομοκρατική λειτουργεί παραδειγματικά με όλες τις ηγεσίες.

Σε ό,τι αφορά το ίδιο το ποιόν του Τοξοβόλου, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, τον χαρακτήρισε ιδιαίτερα επικίνδυνο σχολιάζοντας πως 80 χρονών έπρεπε να βγει από το κελί και αν... Θύμισε χαρακτηριστικά ότι εκτός των άλλων προσπάθησε να κόψει αστυνομικό κυριολεκτικά στη μέση.

lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis