Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:28 | 14/02/2020

Δριμύτερος επανήλθε για το το θέμα του ληστή αστυνομικού ο  ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας αυτή τη φορά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Παρόλο που η φράση του νωρίτερα ότι ο αστυνομικός που συνελήφθη, κατηγορούμενος για ληστείες, αναμένεται «να περάσει ωραία μέσα στην φυλακή» λόγω του ότι «είναι και όμορφος», προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ο συνδικαλιστής δεν πήρε πίσω τίποτα από τα όσα είχε ισχυριστεί τονίζοντας ότι νιώθει ντροπή και πονάει γι΄αυτή την υπόθεση.

«Είναι σε μια υπηρεσία η οποία έχει συσταθεί μόνο και μόνο για να πιάνει ληστές και η οποία έχει χάσει κατά το παρελθόν δυο νεαρά παιδιά από καταδίωξη σε ληστές και αυτός έκανε δέκα ληστείες», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «Τι μπορώ να πω; Να βρω μια γωνία να βαρέσω το κεφάλι μου να ανοίξει στα δυο; Είμαι τόσο εξοργισμένος και αηδιασμένος».

«Θα περάσει όμορφα στη φυλακή, γιατί υπάρχουν άγραφοι νόμοι στις φυλακές. Ίσως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν μέσα στη δημοκρατία μας, δυστυχώς όμως παγκοσμίως υπάρχουν για τους παιδεραστές και για τους ληστές αστυνομικούς. Δεν είναι δικό μου θέμα».

 

Ο Σταύρος Μπαλάσκας τόνισε ότι είναι κατά τέτοιων πράξεων λέγοντας: «Η τακτική αυτή που ακολουθείται στις φυλακές είναι γεγονός. Για οποιονδήποτε βρώμικο και βρωμιάρη αστυνομικό μπαίνει στη φυλακή έχουμε επεισόδια, βιασμών και ξυλοδαρμών, τα κατακρίνουμε αλλά δυστυχώς συμβαίνει».

Δείτε το βίντεο ( στο θέμα του ληστή αστυνομικού αναφέρετε στο 6:00 και μετά)

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis