Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 11/12/2019

«Χαριτωμένο ηθοποιό» χαρακτήρισε τον Κλέωνα Γρηγοριάδη το μέλος της ΠΟΑΣΥ, Σταύρος Μπαλάσκας, σχολιάζοντας το... σόου του βουλευτή του ΜέΡΑ25, στη Βουλή, όπου σήκωσε τα χέρια ψηλά φωνάζοντας «παραδίνομαι, παραδίνομαι».

Αναφορικά με τις κατηγορίες για αστυνομική βία, μιλώντας στον Σκάι, υποστήριξε ότι: «Οι υποθέσεις που έστειλε το υπουργείο του Προστασίας του Πολίτη στο "Συνήγορο" θα διερευνηθούν και θα αποδοθούν ευθύνες. Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη ΕΔΕ όπου θα ελεγχθούν».

Για τις εικόνες ξυλοδαρμού συλληφθέντα από ΜΑΤ , ο κ. Μπαλάσκας τόνισε ότι «ούτε συμφωνώ ούτε μου αρέσει αυτή η εικόνα», ενώ έδωσε τη δική του οπτική στο θέμα με τον ημίγυμνο διαδηλωτή που συλλαμβάνεται: «Πολλοί αναρωτιούνται γιατί είναι με ένα μπλουζάκι οι διαδηλωτές μέσα στο χειμώνα. Γιατί οι αστυνομικοί θα τους πιάσουν από τα ρούχα για να τους συλλάβουν. Βγάζουν την μπλούζα και δεν μπορούν να τους πιάσουν. Δεν ξέρουμε λοιπόν τι έχει προηγηθεί».

[custom:google-ads]

Ο κ. Μπαλάσκας  υπογράμμισε ότι «δεν ξέρω αν καλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ ενέργειες «μπαχαλάκηδων», ενώ για την κόντρα Βορίδη - Τζανακόπουλου τόνισε ότι «Πολιτικό το θέμα γίνεται για άλλους λόγους. Οι πολιτικοί πάντα θα να βγάλουν ένα πολιτικό ζουμί για να προβάλουν τις θέσεις τους».

Τέλος αναφερόμενος στα Εξάρχεια επισήμανε ότι: «Τα Εξάρχεια δεν έχουν έρθει σε κανονικότητα Υπάρχει προοδευτικότητα των κινήσεων των αστυνομικών. Θα γίνουν κι άλλες εκκενώσεις καταλήψεων».

lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis