Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 29/12/2016

Η παροχή εξειδικευμένων νομικών συμβουλών και στοχευμένης Στρατηγικής Κατεύθυνσης στους Τομείς Ενασχόλησης μας. Η διατήρηση μας ως μία από τις κορυφαίες Δικηγορικές Εταιρείες στην Ελλάδα.

 

Ο Τομέας Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας στελεχώνεται απο Συνεργάτες μας οι οποίοι εξειδικεύονται σε νομικά θέματα που άπτονται του υπηρεσιακού βίου των ανδρών και γυναικών του Ελληνικού Στρατού, του Πολεμικού Ναυτικού και της Αεροπορίας, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού.

Εμπειρία: O Παναγιώτης Μπαλτάκος, ως Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης και διοικητικός προϊστάμενος της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής (ΚΕ.Ν.Ε) έλαβε ουσιαστική και λεπτομερή γνώση του τρόπου οργάνωσης και λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και συνέβαλε στην παραγωγή σχετικών νομοθετικών κειμένων.

Υποστήριξη: Εξαιτίας της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης της Χώρας καταννοούμε πλήρως την επιπρόσθετη δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ε.Δ. & Σ.Α. όταν εκτός από τις απαιτήσεις της Υπηρεσίας τους βρίσκονται αντιμέτωποι με νομικά ζητήματα. Πρόθεση μας είναι η επιβοήθηση του έργου τους.

Ενημέρωση: Εξαιτίας του συνεχούς μεταβαλλόμενου νομικού πλαισίου σχετικά με το Φορολογικό καθεστώς και το Ασφαλιστικό των στελεχών, έχουμε συστήσει Ομάδα Εργασίας αποτελούμενη από εξειδικευμένους Συνεργάτες με σκοπό την ενημέρωση των ενδιαφερομένων μέσω του Newsletter μας,  σχετικά με τις ρυθμίσεις που τους αφορούν.

 

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ραγκαβή 85, 114 75, Αθήνα 

210 72 32 879

[email protected]

694 80 87 578

 

Σ.Π.Κ.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΑΝΑΦΟΡΕΣ & ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Ε.Δ.Ε.

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ

 

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis