Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:55 | 21/10/2017

Σημαντικές επιτυχίες για πολλοστή φορά από τους άνδρες του Τ.Α. Αγίου Δημητρίου, Υπηρεσία που προίσταται ο εμπειρότατος Αξιωματικός Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ.Κανέλλος Νικολάου και οι ικανότατοι Αξιωματικοί του.

Ειδικότερα έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες και διακριτικής παρακολούθησης τριών εβδομάδων, συνελήφθη ένας 43χρονος Αλβανός υπήκοος ,ο οποίος με την συνδρομή άλλων δύο ομοεθνών του, που διέφυγαν της σύλληψης, ενώθηκαν ως ομάδα και με διαρκή δράση, τουλάχιστον ενός μήνα, υπό τις οδηγίες του συλληφθέντα, που είχε τον ρόλο του Αρχηγού, επιδίωκαν να αποκομοίσουν παράνομο περιουσιακό ώφελος, ασκώντας ψυχολογική βία και απειλές κατά ζωής και σωματικής ακεραιότητας κατά άλλων.

[custom:google-ads]

Στην συγκεκριμένη περίπτωση προσπάθησαν να αποκομοίσουν τμηματικά ένα σοβαρό χρηματικό ποσό από γνωστό επιχειρηματία υπεργολάβο των Αθηνών, απειλώντας τον με την ανωτέρω μεθοδολογία, καταφέροντας αρχικά να του αποσπάσουν δύο φορές ένα μέρος των παράνομων απαιτήσεών τους. 

Απογευματινές ώρες της Πέμπτης 19-10-2017 και σε προκαθορισμένο ραντεβού με τον υπεργολάβο ο 43χρονος συνελήφθη κατά την παραλαβή των προσημειωμένων χαρτονομισμάτων από του Αστυνομικούς της Ασφάλειας του Αγίου Δημητρίου.   

Ο δράστης θα απολογηθεί στον Ανακριτή ο οποίος και έκδωσε σχετικό Ένταλμα Σύλληψης για τους έτερους δράστες.

Ανάλογη επιτυχία υπήρξε για την συγκεκριμένη Υπηρεσία και την προηγούμενη ημέρα, της ανωτέρω σύλληψης, όταν συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες κλοπές, διαπράτοντας διαρρήξεις σε Πρακτορεία ΟΠΑΠ και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και της Δάφνης στα πλαίσια του αυτοφώρου , οι οποίες και εξιχνιάστηκαν από τους Αξιωματικούς του Τ.Α. Αγίου Δημητρίου. 

Ο δράστης είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για ανάλογες διαρρήξεις σε Πρακτορεία ΟΠΑΠ στην περιοχή του Γαλατσίου και της Κυψέλης αντιστοίχως.

Αφού απολογήθηκε στον Ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis