Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:52 | 04/01/2015

 

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές μέσα σε ένα 24ωρο

Ιδιαίτερα αποδοτικοί αποδείχθηκαν οι έλεγχοι των αστυνομικών σε όλη τη χώρα για τον εντοπισμό φυγόποινων και καταζητούμενων βάσει αναζητήσεων ή ενταλμάτων σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους. Συνολικά, οκτώ άτομα συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές μέσα σε ένα 24ωρο!


*** Σε χωριό της Πέλλας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αριδαίας ένας 47χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν όχι ένα ή δυο, αλλά τρία (!) εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Έδεσσας για διακεκριμένες κλοπές, κατοχή και διάθεση ναρκωτικών! Ο αναζητούμενος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα για να εκτελεστούν τα εντάλματα και κρατείται ώσπου να απολογηθεί.

*** Στο Κιλκίς, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 24χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 16ου τακτικού ανακριτή Πρωτοδικών Αθηνών, για εμπρησμό και απόπειρα εκβίασης κατ’ εξακολούθηση. Και αυτός μετήχθη στην Αθήνα όπου κρατείται.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 67χρονος Έλληνας φυγόποινος που είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε φυλάκιση οκτώ μηνών για συνέργεια σε εμπρησμό στην περιοχή της Ζακύνθου το 2010. Ο δράστης οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές για να εκτελεστεί η απόφαση.

*** Στη Θήβα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 18χρονος τσιγγάνος που είχε δραπετεύσει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης στο Βόλο, στο οποίο κρατείτο για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

*** Στη Χαλκίδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 54χρονος Έλληνας που σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 300 ευρώ για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.
 
*** Στις περιοχές της Ημαθίας και των Σερρών, συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα και παραπέμφθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

 

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis