Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:02 | 28/12/2017

Μπαράζ τροχαίων καταγράφηκε στην Ημαθία τρεις μέρες πριν αποχαιρετίσουμε το 2017. Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες ο θλιβερός απολογισμός, μέσα σε μιά μέρα.

Το μεσημέρι τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή της Αλεξάνδρειας, έξω από τον Λουτρό, όταν συγκρούστηκαν δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα.  Από τη σύγκρουση σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα.

Το απόγευμα τροχαίο σημειώθηκε στη Βέροια, στο δρόμο προς νοσοκομείο, στο ρεύμα της καθόδου. Προφανώς λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, ΙΧΕ αυτοκίνητο σε αριστερή στροφή, εκτράπηκε από την πορεία του και στη συνέχεια ανατράπηκε. Η οδηγός του αυτοκινήτου, εργαζόμενη στο νοσοκομείο Βέροιας, που μόλις είχε τελειώσει τη βάρδιά της και συνεπιβάτιδα μία συνάδελφός της, τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά.

[custom:google-ads]

Γύρω στις 7 το απόγευμα στην οδό Πιερίων, στο ύψος της διασταύρωσης προς νοσοκομείο, συγκρούστηκε μηχανάκι με ΙΧ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ΙΧ σταμάτησε, δίνοντας προτεραιότητα σε διερχόμενο πεζό και το μηχανάκι που ακολουθούσε προσέκρουσε πάνω στο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε, όχι ιδιαίτερα σοβαρά πάντως και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Βέροιας.  

Στις 7:30 περίπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σε σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων, έξω από τα Μονόσπιτα Νάουσας.

Το ΙΧΕ αυτοκίνητο και το αγροτικό συγκρούστηκαν μετωπικά λίγο πριν την είσοδο του χωριού.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο από τους τρεις επιβάτες του ΙΧΕ αυτοκινήτου, από τους οποίους ο ένας σοβαρά, ενώ τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του ΙΧ αγροτικού, ο οποίος εξέπνευσε λίγο μετά που παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κατέφθασε.

Στη σημείο κλήθηκε και κατέφθασε να επέμβει και η πυροσβεστική υπηρεσία Νάουσας, ενώ κλήθηκε και επικουρική βοήθεια και από την πυροσβεστική υπηρεσία Βέροιας, καθώς οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου καταπλακώθηκε από το όχημα, το οποίο ανατράπηκε και έπεσε μέσα σε χαντάκι.

Τελικά οι δυνάμεις της πυροσβεστικής δεν χρειάστηκαν να επέμβουν καθώς δεν υπήρχε τελικά εγκλωβισμός. Ο οδηγός βρισκόταν δίπλα στο αγροτικό, βαρύτατα τραυματισμένος και κατέληξε μετά από λίγο.

Διαβάστε περισσότερα στο verianet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis