Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:01 | 01/12/2016

Να το σκάσουν στην γειτονική Βουλγαρία από τον Συνοριακό Σταθμό του Προμαχώνα προσπαθούσαν τρεις Ρουμάνοι που αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές με εντάλματα σύλληψης ή καταδικαστικές αποφάσεις για σημαντικά αδικήματα, αλλά είχαν λογαριάσει χωρίς τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Αρχικά, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος δυο νεαρών αλλοδαπών ηλικίας 19 και 22 χρόνων είχαν εκδοθεί από την ανακρίτρια Αθηνών εντάλματα σύλληψης για ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ σε βάρος του 22χρονου εκκρεμούσε και ένταλμα βίαιης προσαγωγής για παράνομη οπλοφορία. Έτσι, τους συνέλαβαν και θα μεταχθούν στην Αθήνα για να παρουσιαστούν ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών.


Λίγο αργότερα, συνελήφθη στον Προμαχώνα και τρίτος Ρουμάνος. Πρόκειται για έναν 45χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας για διακεκριμένη κλοπή, παράνομη οπλοκατοχή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 11 ετών, δυο μηνών και 27 ημερών και χρηματική ποινή 600 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis