Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:12 | 23/03/2019

Ομάδα περίπου 40-45 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα οποία είχαν νοικιάσει πούλμαν από την Αθήνα, σταμάτησε γύρω στις 12 το μεσημέρι η ΕΛ.ΑΣ. λίγο πριν τα διόδια της Ελευσίνας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πούλμαν κατευθύνονταν προς τα Βίλια Αττικής, με το πρόσχημα της εκδρομής, ωστόσο, το πληροφοριακό δίκτυο της Ασφάλειας είχε άλλη ενημέρωση. Η ομάδα των αντιεξουσιαστών κατευθύνονταν προς το ξενοδοχείο της περιοχής, όπου από την περασμένη Παρασκευή διαμένουν πρόσφυγες και παράτυποι μετανάστες, μισθωμένο από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης. 

[custom:google-ads]

Είχε προηγηθεί την περασμένη Παρασκευή επίθεση κατοίκων της περιοχής στους ενοίκους τους ξενοδοχείου, με πέτρες και κροτίδες και η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι οι 40-45 αντιεξουσιαστές κατευθύνονταν είτε ως «δύναμη ασφαλείας» είτε για να κάνουν αντίποινα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, λίγο πριν τα διόδια Ελευσίνας, κατέβασαν τους επιβαίνοντες στο πούλμαν, τους έβαλαν σε αστυνομικές κλούβες και τους οδήγησαν στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων και καταθέσεις. 

Στην επιχείρηση συμμετείχαν η Ασφάλεια Αττικής, η ΟΠΚΕ, η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., η Τροχαία Ελευσίνας και Περιστερίου, καθώς και αστυνομικοί των τοπικών αστυνομικών τμημάτων.

Πηγή:  reader.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 475 Ειδικοί Φρουροί εντάχθηκαν στο αστυνομικό προσωπικό με το βαθμό του Αστυφύλακα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis