Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:39 | 27/03/2019

Ένας παλιός γνώριμος των αρχών της Μυκόνου που στο παρελθόν είχε πέσει στα δίχτυα των λιμενικών και της ΕΛ.ΑΣ γιατί έσπρωχνε ναρκωτικά στα νυχτερινά κέντρα του νησιού των ανέμων, “συνελήφθη” από το λαγωνικό Κ9 στο λιμάνι του νησιού γιατί επέστρεψε κουβαλώντας κάνναβη.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος αν και είχε περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται στο Α.Τ του νησιού κάθε 1η και 16η του μήνα, δεν τους τήρησε ποτέ και εξαφανίστηκε.

Όμως προφανώς εκμεταλλευόμενος την τουριστική κίνηση των ημερών με την έναρξη της σεζόν αποφάσισε να επιστρέψει στον... τόπο του εγκλήματος για να ξεκινήσει τις παράνομες δουλειές αλλά δεν πρόλαβε.

Σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι και ενώ αποβιβάστηκε από το πλοίο που πήρε από το λιμάνι του Πειραιά, οι άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου με τη βοήθεια του λαγωνικού Κ9 Ugly, πλησίασαν τον 23χρονο Πακιστανό στο νέο λιμάνι του νησιού και μετά από έλεγχο κατάσχεσαν έξι ναύλον συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης βάρους 22.7 γραμμαρίων που κουβαλούσε πάνω του και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Όπως διαπιστώθηκε, ο συγκεκριμένος είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους της διαμονής του στο νησί με την εμφάνιση κάθε 1η και 16η του μηνός στο Α.Τ Μυκόνου και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που του είχε επιβληθεί από 1η Αυγούστου με σχετική διάταξη του ανακριτή Πλημμελειοδικών Σύρου μετά τη σύλληψη του στις 29/7/2018 σε κοινή επιχείρηση του Α.Τ Μυκόνου και της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

[custom:google-ads]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis