Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:45 | 02/10/2019

Με τρομακτικά βραδείς ρυθμούς διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους της Αθήνας, λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας, στην οποία συμμετέχουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Πολύ σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται αυτή την ώρα στην κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (κυρίως στη Β. Σοφίας και στην Αλεξάνδρας) , καθώς και στον Κηφισό, την Κατεχάκη, την παραλιακή (Ποσειδώνος), τη Μεσογείων και την Κηφισίας.

Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων παρατηρούνται, ωστόσο, στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, ακόμα και στα νότια και βόρεια προάστια.

Η κίνηση στους δρόμους του κέντρου αναμένεται να γίνει ακόμη πιο… ανυπόφορη τις προσεχείς ώρες καθώς η Τροχαία θα αρχίσει να κλείνει δρόμους για τις απεργιακές πορείες που θα ξεκινήσουν μετά τις 10:30.

[custom:google-ads]

Η κίνηση στους δρόμους σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ

Το δελτίο της Τροχαίας για την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας:

 

 

 

Η κίνηση στους δρόμους σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία / Πηγή: astynomia.gr

Η κίνηση στους δρόμους σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία

 

 

Ποια μέσα μαζικής μεταφοράς δεν λειτουργούν

Στη γενική απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στο μετρό το οποίο θα παραμείνει κλειστό, ενώ ακινητοποιημένοι θα μείνουν και οι συρμοί του ΗΣΑΠ, όπως αποφάσισαν χθες, για όλη την διάρκεια της ημέρας. Μάλιστα, θα προχωρήσουν και σε τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη (12-3 το μεσημέρι), στις γραμμές 1, 2 και 3, όπως ανακοινώθηκε.

Αντίθετα, σε στάση εργασίας προχωρούν λεωφορεία και τρόλεϊ. Αμφότερα, θα κινούνται από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, βάζοντας χειρόφρενο στις πρώτες τρεις και τις τελευταίες 3 ώρες εργασίας τους.

Ο χάρτης της κίνησης στους δρόμους της Αθήνας

Και οι υπάλληλοι του Τραμ θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας, καθώς οι συρμοί θα κινούνται από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι υπάλληλοι του ΟΑΣΘ στην Θεσσαλονίκη, που θα μείνει χωρίς λεωφορεία.

Λόγω της «κουτσής» λειτουργίας των ΜΜΜ η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας αυτή την ώρα έχει αυτή την εικόνα:


Χάρτης της κίνησης στους δρόμους

Πηγή: iefimerida.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εισβολή ληστών με αυτοκίνητο σε κατάστημα στο Χαλάνδρι

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis