Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:19 | 12/11/2018

Αναγκαίος ο συνδικαλισμός ιδιαίτερα για τις απομακρυσμένες περιοχές που παρουσιάζουν συγκεκριμένη ιδιομορφία προβλημάτων που θα πρέπει να επιλυθούν.
Είμαι ιδρυτικό μέλος της Δυναμικής Αντίδρασης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής (Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.) και προσπαθώ με κάθε τρόπο ώστε να συμβάλλω με τις παρεμβάσεις μου στην καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων που υπηρετούν ειδικά στις απομακρυσμένες περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής όπως είναι το Λαύριο, η Κερατέα, τα Καλύβια, η Ανάβυσσος, το Μαρκόπουλο, το Πόρτο Ράφτη και το Κορωπί.

Οι συνάδελφοι που υπηρετούν στις Υπηρεσίες των περιοχών αυτών έχουν σημαντικό πρόβλημα όσον αφορά τις μετακινήσεις τους για μέτρα τάξης στο κέντρο της Αθήνας λόγω των μεγάλων χιλιομετρικών αποστάσεων. Επίσης παρουσιάζουν προβλήματα οι Υπηρεσίες των περιοχών αυτών όσον αφορά τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και τα οχήματα που θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στην καθημερινή καταπόνηση εξαιτίας των πολλών χιλιομέτρων που διανύουν αλλά και της δυσβατότητας των περιοχών.

[custom:google-ads]

Δεν έχω σταματήσει να αναδεικνύω τα προβλήματα αλλά και να παρεμβαίνω με κάθε ενέργεια ώστε αυτά να επιλύονται. Είμαι δίπλα στους συναδέλφους μου σε κάθε περίπτωση, διαβιβάζοντας συνεχώς τα προβλήματά τους μέσω της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και στην Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής προτείνοντας συνάμα και λύσεις. Σας ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα στήριξή σας και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να προσφέρω με κάθε τρόπο και μετά τις εκλογές της 14ης-15ης και 16ης Νομεμβρίου.

Μπούζας Βαγγέλης

Υποψήφιος Δυναμικής Αντίδρασης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής (Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis