Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:18 | 21/10/2018

Ένας παiδεραστής τραυματίστηκε σοβαρά όταν αναρριχήθηκε μέσα από το παράθυρο του υπνοδωματίου δύο μικρών κοριτσιών, με σκοπό να τα βιάσει και τελικά βρέθηκε αντιμέτωπος με το μπουλντόγκ τους, το οποίο του επιτέθηκε στα γεννητικά όργανα.

[custom:google-ads]

Πιο συγκεκριμένα, ο 52 χρονος Randle James από το Saline County, Arkansas, ανέβηκε στο παράθυρο του 1ου ορόφου του μικρού οικογενειακού σπιτιού στο δωμάτιο όπου οι δύο μικρές αδελφές, μόλις 3 και 6 ετών, κοιμόντουσαν. Εκεί ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το Pitt Pull Terrier της οικογένειας, το οποίο πήδηξε πάνω του για να προστατεύσει τα κορίτσια. Ο σκύλος έκοψε τα γεννητικά όργανα του επίδοξου βιαστή και τα καταβρόχθησε.

Η όλη αναταραχή ξύπνησε τους γονείς των παιδιών που κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Σύμφωνα με τον πατέρα των παιδιών στην κατάθεση του, ο δράστης πονούσε τόσο πολύ που δεν προσπάθησε καν να ξεφύγει. Ο δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί αντιμετώπισαν τις πληγές του, αλλά δήλωσαν ότι δεν μπόρεσαν να σώσουν τα γεννητικά του όργανα αφού τα είχε καταπιεί το μπουλντόγκ. Ο σκύλος της οικογένειας αποδείχτηκε ικανός και πιστός προστάτης τους αφού τους γλίτωσε από τα χειρότερα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis