Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:23 | 12/09/2019

Την καλοκαιρινή ραστώνη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπικής Ένωσης στα Βόρεια, καθώς φαίνεται κάποιοι συνδικαλιστές φρόντισαν να την «απολαύσουν», σε ελληνικό νησί μετά της οικογένειας τους, κάνοντας τις θερινές διακοπές τους αμειβόμενοι και φυσικά παίρνοντας την θέση κάποιων άλλων συναδέλφων τους που είχαν προεπιλεγεί, που παρεμπιπτόντως δεν είχαν ξαναπάει και είχαν και οι ίδιοι οικονομικά προβλήματα όπως και ο συνάδελφος συνδικαλιστής, όπως αναφέρετε στην ανακοίνωση του τοπικού Σωματείου.

Κακά παιδιά εκεί του Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α. Βορειοανατολικής Αττικής που τα μαλώνουν τα «καλά» παιδιά της Ένωσης (με τα οικονομικά προβλήματα), που πήραν τις θέσεις των «κακών» συναδέλφων τους που τόλμησαν να αιτηθούν να πάνε σε νησί και ενώ ήταν πλούσιοι!!!

Εμείς λοιπόν τα κακά παιδιά του Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α., ανά την ΕΛΛΑΔΑ, θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε κάθε καλόπαιδο που εκμεταλλεύεται την ψήφο των συναδέλφων για ίδιο όφελος. Και αν δεν πιάστηκε ο συνάδελφος με την γίδα στην πλάτη γιατί παραιτήθηκε από κάθε θέση του Δ.Σ. (όχι όμως να σημειωθεί και από την συνδικαλιστική ιδιότητα του αντιπροσώπου στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. που συνεχίζει να έχει).

[custom:google-ads]

Τώρα αν σας τιμά η απάντηση που δίνετε σε όλο αυτό που έγινε με τις καταγγελίες των συναδέλφων σας, που ομοίως παρεμπιπτόντως, έχουν και οι ίδιοι οικονομικά προβλήματα και μη έχοντας ξαναπάει σε νησί (όπως ο συνάδελφος συνδικαλιστής μετά της συζύγου του) και αφαιρέθηκαν από διαταγή που ήδη είχε βγει και πάρθηκε πίσω, τότε τι να πούμε σίγουρα έχουμε διαφορετική αντίληψη για τον συνδικαλισμό και την προσφορά στον συνάδελφο.

Λυπούμαστε που ερχόμαστε στην δυσάρεστη αυτή θέση να υποστηρίξουμε το δίκιο συναδέλφων που αδικήθηκαν από συνδικαλιστές που δεν έχουν άλλη φωνή πλην ενός υγιούς συνδικαλισμού, που δεν εκπροσωπεί το συμφέρον των συνδικαλιστών, παρά μόνο των συναδέλφων. Τα συμπεράσματα στους συναδέλφους αστυνομικούς!!!!

Όμως η ουσία φυσικά είναι η πολιτική και φυσική ηγεσία να θωρακίσει όλες τις διαδικασίες αποσπάσεων, κάθε τύπου, με αξιοκρατικά κριτήρια και ειδικά στα νησιά αλλά και στο εξωτερικό που έχουν οικονομικό όφελος για τον αποσπασμένο, ειδάλλως θα κάνουν πάρτυ, οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Υστερόγραφο: Α και μια ερώτηση εκεί για το τοπικό Σωματείο. Πόσες φορές πρέπει να ξαναπάει λοιπόν ο συνδικαλιστής απόσπαση στο νησί μαζί με την γυναίκα του για να λύσει τα οικονομικά του προβλήματα; Για να γνωρίζουν οι άλλοι συνάδελφοι μην μπαίνουν στην διαδικασία και κάνουν αιτήσεις αδίκως...

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis