Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 11/04/2020

Παρατηρούμε ότι σε παράταξη απο την σύγχυση πέρασαν στην απόλυτη παραλογία διότι η συκοφαντία υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει.

Παραλογία λοιπόν διότι έφτασαν το σημείο να βάζουν φωτογραφίες αντιπροσώπων προσπαθώντας (όπως άλλωστε κάνουν πάντα ) να παραπλανήσουν.

Μπερδεύουν άρθρα για επίδομα στην Διας (όπως άλλωστε λαμβάνουν τα ΜΑΤ και άλλες υπηρεσίες) με την αναγνώριση του επικίνδυνου του επαγγέλματος του Αστυνομικού στο σύνολο του.

Αναφέρουν για αστυνομικούς που λάμβαναν επιδόματα, προφανώς υπονοώντας αυτούς που ανήκουν στην παράταξη τους (παίρναν απο την Βουλή τώρα απο τα ΜΑΤ ).

Αναφέρουν για παράταξη που διεκδικούσε επικίνδυνο της εργασιας χωρίς επίδομα χωρίς να μας πουν ποια ήταν αυτή και να βάλουν και τα σχετικά στοιχεία.

Μπερδεύουν νόμους, αστυνόμους, παράνομες εκλογές, τοποθετήσεις για αστυνομικούς πρώτης και δεύτερης γραμμής που προσπαθούν τώρα να αποποιηθούν γιατί ο κόσμος της αστυνομίας τους έδειξε τι μπαρούφα είπαν.

Αναφέρουν προηγούμενες κυβερνήσεις με τις οποίες συνεργάστηκαν και στήριξαν κατεβάζοντας στελέχη τους ως υποψήφιους.

Κατηγορούν (κρίνοντας εξ ίδίων τα αλλότρια) για συνδικαλιστες των πληκτρολογίων ανθρώπους που χωρίς να είναι διοίκηση στην ΠΟΑΣΥ πέτυχαν (Ηλεκτρονικο εισιτήριο, ΕΚΑΜ) παρεμβάσεις καθημερινές, προτάσεις, συναντήσεις τόσες όσες δεν έχουν κάνει αυτοί που ήταν διοίκηση.

Παραταξιακή ανακοίνωση που δεν υποβιβάζει αυτούς μόνο, υποβιβάζει αλήθεια και εμάς που έχουμε αυτούς να αντιμετωπίσουμε.

Ως παράταξη σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να σταματήσουμε να κατρακυλάμε στο επίπεδο που δυστυχώς ντροπιάζει εδώ και καιρό τον ένστολο συνδικαλισμό και να σταματήσουμε να απαντούμε στις συκοφαντίες τους.

Άλλωστε όλοι οι συνάδελφοι πλέον γνωρίζουν:

α) Αποτυχία σε όλα τα επίπεδα (Μισθολόγιο -βαθμολόγιο -Αναγνώριση επαγγέλματος κλπ κλπ κλπ)

β) Αυταπόδεικτη συνεργασία με την προηγούμενη κυβέρνηση εις βάρος των αστυνομικων

γ) Παράνομες εκλογές και ενορχήστρωση σχεδίου υφαρπαγής της εξουσίας

δ) Διαχωρισμός των συναδέλφων σε κατηγορίες

ε) Καπηλεία όσων κέρδιζαν οι άλλοι

ζ) Ανικανότητα

η) Ανικανότητα

θ) Ανικανότητα Και μόνο....

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis