Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:29 | 05/06/2021

Βγήκαν τα παπαγαλάκια του προεδρείου της αποτυχημένης διοίκησης της ΠΟΑΣΥ να διαφημίσουν το κοροϊδολόγιο που έρχεται.

Ο μπουναμάς της πολιτείας προς τον Έλληνα αστυνομικό που κινδυνεύει καθημερινά στην πάταξη του εγκλήματος και ταλαιπωρείται ειδικά στα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα Ασφαλείας σε μέτρα τάξης, χωρίς το δικαίωμα της ξεκούρασης, μιας και στερείτε και τις ημερήσιες αναπαύσεις  του.

55.000 περίπου αστυνομικοί και πάνω από 50.000 δεν θα δουν καμία αλλαγή στις οικονομικές τους απολαβές.

Έχουν το θράσος μάλιστα κάποιοι να διαλαλούν ότι αυτοί το πρότειναν και να αποζητούν δηλαδή από τους συναδέλφους τους να τους πουν και ευχαριστώ, αναφερόμενοι στις επιπτώσεις που θα επιφέρει (γλώσσα λανθάνουσα λέει την αλήθεια).

Έχασαν τον δρόμο των διεκδικήσεων κάνοντας “deal” διαχρονικά με τις πολιτικές ηγεσίες εις βάρος του εργαζομένων που εκπροσωπούν.

Οι αρχιφύλακες που θα γίνουν ανθυπαστυνόμοι λιγοστοί και ο τρόπος απαράδεχτος, οι υπαστυνόμοι ακόμη πιο λίγοι, όσο για τις απολαβές, ψίχουλα.

Πάνω από επτά χρόνια διοίκηση με σειρά αποτυχιών στα οικονομικά, στα θεσμικά ζητήματα, παντού.

Τους φτύνουν οι συνάδελφοι και κρατούν ομπρέλες γιατί νομίζουν ότι βρέχει, προσκολλημένοι στις καρέκλες τους, που τους τις εξασφαλίζουν κάποιοι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι με τους οποίους έχουν δημιουργήσει σχέσεις αλληλεξάρτησης.

Θα τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν απρόσκοπτα το καταστροφικό τους έργο;

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis