Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:16 | 07/08/2021

Oι ολοκαίνουργιες μπότες δασοπυρόσβεσης HAIX® Missoula 2.0, που περιλαμβάνονται στη συλλογή προϊόντων της Neomed, έρχονται ανανεωμένες καθώς κληρονομούν όλα τα χαρακτηριστικά του προκατόχου τους αλλά ταυτόχρονα φέρουν επιπρόσθετα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Οι μπότες πυρόσβεσης Missoula 2.0 προσαρμόζονται απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου πυροσβέστη. Πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας (Safety Class F2A type HI3, Certification CE0197 EN 15090:2012 CI M SRC) και είναι κατάλληλα για πυρόσβεση βιομηχανικού και δασικού τύπου.

Οι σόλες FIRE 017 των αρβυλών MISSOULA 2.0 είναι εξαιρετικά ελαφριές με βάρος μόλις 1095 gr και κατασκευασμένες από έναν ειδικό συνδυασμό καουτσούκ και πολυoυρεθάνης (PU), είναι αντιστατικές, προσφέρουν μόνωση από το κρύο ( CI), άριστη πρόσφυση και αντιολισθητικότητα (SRC), ακόμα και σε υγρό έδαφος και πάγο, ενώ έχουν υψηλές αντοχές ενάντια στα λάδια, τα καύσιμα, τις φλόγες και τη θερμότητα αφού αντέχουν για 40 λεπτά τουλάχιστον σε θερμοκρασίες μέχρι 250˚C ( HI3). Τέλος, ο ειδικός σχεδιασμός σε έντονο χρωματισμό διασφαλίζει την οπτική επαφή ακόμα και μέσα στους καπνούς.

Για την απαιτούμενη ασφάλεια από διάτρηση της σόλας από αιχμηρά αντικείμενα ή από πτώση αντικειμένων στο πόδι διαθέτουν ελαφριά μεταλλική ενίσχυση κατά μήκος του πέλματος, καθώς και ανατομικά σχεδιασμένο και υπερ-ελαφρύ προστατευτικό των δαχτύλων, κατασκευασμένο από ειδικά επεξεργασμένο πλαστικό για υψηλότερα επίπεδα προστασίας χωρίς να ενοχλεί επιβαρύνοντας το βάρος του υποδήματος.

Τα Missoula 2.0 της HAIX προσφέρουν απόλυτη ελευθερία και άνεση, χαρακτηριστικά που απαιτούνται στην υπηρεσία. Χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα 2-Zone Lacing για το δέσιμο των κορδονιών σε δύο ζώνες, δίνει τη δυνατότητα διαφορετικής προσαρμογής της μπότας στο πόδι και διαφορετικής στο πέλμα για άψογη και άνετη εφαρμογή χωρίς ενοχλήσεις. Ο μοναδικός σχεδιασμός τους, επιτυγχάνει τη μέγιστη ελευθερία κινήσεων του ποδιού μέσα στο παπούτσι ενώ παράλληλα διατηρεί το πέλμα σταθερό.

Η τεχνολογία Climate System χρησιμοποιεί την κίνηση του ποδιού κατά το βάδισμα για να μεταφέρει την υγρασία από το εσωτερικό προς τα ανοίγματα εξαερισμού που βρίσκονται στο επάνω μέρος του παπουτσιού και στη γλώσσα. Αυτό σημαίνει ότι όλη η υγρασία εξατμίζεται προς τα έξω.

Το εξαιρετικής ποιότητας σουέτ δέρμα από το οποίο είναι κατασκευασμένες είναι υψηλής ποιότητας με πάχος 2.8-3.0 mm. Εσωτερικά είναι επενδυμένες με υδροφοβική μεμβράνη GORE-TEX®, η οποία παρέχει άριστη υδατοστεγανότητα και άριστο αερισμό του ποδιού, καθώς επίσης και αυξημένη προστασία από διείσδυση χημικών, αίματος και άλλων οργανικών υγρών μέσα στο παπούτσι.

Οι μπότες δασοπυρόσβεσης HAIX Missoula 2.0 κατασκευάστηκαν ειδικά για τον δασοπυροσβέστη. Με το ελαφρύτερο τους βάρος ανακουφίζουν την κόπωση των ποδιών ακόμη και μετά από πολύωρη πεζοπορία και χρήση, καθώς όσο μικρότερο βάρος έχετε στα πόδια σας, τόσο λιγότερη ενέργεια πρέπει να ξοδέψετε ενώ περπατάτε.

Οι πυροσβεστικές μπότες HAIX Missoula 2.0 είναι πιστοποιημένες ορθοπεδικές, κατάλληλες για πολύωρη χρήση και ορθοστασία. Το Arch Support System παρέχει βέλτιστη υποστήριξη και απορρόφηση κραδασμών στην καμάρα του ποδιού και τους αστραγάλους και οι εσωτερικοί ανατομικοί πάτοι τους βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την άνεση αλλά και την υγιεινή του ποδιού, προσδίδοντας χαρακτηριστικά όπως προσαρμογή στο σχήμα του πέλματος, εξαιρετικό αερισμό χάρη στη συνεχή κυκλοφορία του αέρα, ταχεία απορρόφηση της υγρασίας, υψηλή θερμική μόνωση καθώς επίσης και άριστη αντιβακτηριακή προστασία.

Eπιπρόσθετα, είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με το σύστημα HAIX Vario Wide Fit System, χάρη στο οποίο ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την άριστη εφαρμογή του υποδήματος στο πόδι κατά πλάτος, χρησιμοποιώντας μια από τις τρεις διαφορετικές κλιματικές σόλες (Narrow - Medium - Wide).

Δείτε περισσότερα για τις συγκεκριμένες μπότες εδώ

Neomed logo

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis