Μυστήριο με άνδρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ακρωτηριασμένο χέρι

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Μυστήριο με άνδρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ακρωτηριασμένο χέρι

Βαρύτατα τραυματισμένος από έκρηξη, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν εξακριβωθεί, μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας ένας αλλοδαπός ο οποίος ήταν ακρωτηριασμένος στο δεξί του χέρι, ενώ έφερε και άλλα τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του!

Πρόκειται για έναν Βούλγαρο που κατοικεί στη Νέα Μανωλάδα, ο οποίος εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι του. Ωστόσο, παραμένει για νοσηλεία στην εντατική και όλα δείχνουν ότι πως δεν κινδυνεύει η ζωή του. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Ασφάλεια, άνδρες της οποίας προσπάθησαν να εντοπίσουν αυτόν που μετέφερε τον άτυχο αλλοδαπό, όμως είχε εξαφανιστεί αμέσως μόλις τον άφησε στο νοσοκομείο!

 

Από την μέχρι τώρα έρευνα, φαίνεται ότι ο βαρύς τραυματισμός του Βούλγαρου είχε προκληθεί από έκρηξη δυναμίτιδας. Δεν έχει γίνει γνωστό, όμως, αν ήταν εργάτης σε κάποιο νταμάρι ή είχε εμπλακεί σε παράνομο ψάρεμα ή άλλου είδους δραστηριότητες. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ο εντοπισμός του αγνώστου που μετέφερε στο νοσοκομείο τον τραυματία θα λύσει το μυστήριο.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr